Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single KUZKO – “Party Till It’s Over”

© Naomi He-Ji

Het Nederlandse synthpopduo KUZKO beantwoordt onze collectieve knaldrang alweer met een bijzonder fijn, maar vooral extreem catchy nummer. “Party Till It’s Over” is de tweede single van het duo in aanloop naar hun debuut-ep waarop Sam en Danique ons meenemen naar een wereld vol highschooldrama en de bijbehorende liefdesavonturen. Dat doen ze natuurlijk niet alleen, want ook hun pluizige mascotte – een alpacaknuffel genaamd Kuzko – mag niet ontbreken in het plaatje.

“Party Till It’s Over” vertelt het verhaal van een lichtjes uit de hand gelopen huisfeestje met goedkope alcohol waar twee tieners op slag verliefd worden. Dat het Rotterdamse duo met hun catchy vocalen, warme synths en heerlijke baspartijen het ultieme recept voor een popnummer ontwikkeld hebben, lijkt ons duidelijk. De four to the floor kick zorgt er dan ook voor dat het quasi onmogelijk is om stil te blijven staan. Het nummer vormt al gauw de soundtrack voor een avond vol semi-competitief Just Dance spelen, geuren die je niet meer van elkaar kan onderscheiden, flitsende ledlampjes en losse herinneringen waarbij elke vorm van chronologie ontbreekt. En zo hebben Sam en Danique je voor je het goed en wel beseft helemaal in de hand. Een naam om in de gaten te houden, want wat ons betreft ziet de toekomst er neonroze uit.

Deze zomer verschijnt de debuut-ep van KUZKO en als dat geen mooi vooruitzicht is, dan weten we het ook niet meer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

LANY - gg bb xx (★): Meer van hetzelfde

De zielenroerselen van Paul Jason Klein en zijn muzikale kompanen zijn al lang geen geheim meer voor de wereld. De voorbije jaren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mild High Club – "Me Myself and Dollar Hell"

Het lijkt al even stil bij Mild High Club, de Amerikaanse indierockband onder leiding van Alexander Brettin. In 2015 genoot de band…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LANY - "dancing in the kitchen"

Al jaar en dag vormt de Amerikaanse band LANY onze vaste leverancier van zoete synthpopsongs waarop het gebroken hart van zanger Paul…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.