Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single KUZKO – “Party Till It’s Over”

© Naomi He-Ji

Het Nederlandse synthpopduo KUZKO beantwoordt onze collectieve knaldrang alweer met een bijzonder fijn, maar vooral extreem catchy nummer. “Party Till It’s Over” is de tweede single van het duo in aanloop naar hun debuut-ep waarop Sam en Danique ons meenemen naar een wereld vol highschooldrama en de bijbehorende liefdesavonturen. Dat doen ze natuurlijk niet alleen, want ook hun pluizige mascotte – een alpacaknuffel genaamd Kuzko – mag niet ontbreken in het plaatje.

“Party Till It’s Over” vertelt het verhaal van een lichtjes uit de hand gelopen huisfeestje met goedkope alcohol waar twee tieners op slag verliefd worden. Dat het Rotterdamse duo met hun catchy vocalen, warme synths en heerlijke baspartijen het ultieme recept voor een popnummer ontwikkeld hebben, lijkt ons duidelijk. De four to the floor kick zorgt er dan ook voor dat het quasi onmogelijk is om stil te blijven staan. Het nummer vormt al gauw de soundtrack voor een avond vol semi-competitief Just Dance spelen, geuren die je niet meer van elkaar kan onderscheiden, flitsende ledlampjes en losse herinneringen waarbij elke vorm van chronologie ontbreekt. En zo hebben Sam en Danique je voor je het goed en wel beseft helemaal in de hand. Een naam om in de gaten te houden, want wat ons betreft ziet de toekomst er neonroze uit.

Deze zomer verschijnt de debuut-ep van KUZKO en als dat geen mooi vooruitzicht is, dan weten we het ook niet meer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Uma Chine - "Visits"

De Belgische band Uma Chine verscheen vorig jaar op het toneel met hun zelfgetitelde album. Zoals de cover al doet vermoeden, bestaat…
Nieuwe singles

Nieuwe single KUZKO - "My Mama Says"

KUZKO is het Rotterdamse synthpop-duo met ongetwijfeld de zachtste mascotte ter wereld, namelijk een alpacaknuffel genaamd Kuzko. In hun catchy nummers nemen…
AlbumsRecensies

LANY - Mama's Boy (★★★½): LANY blijft vooral zichzelf

De tijd vliegt, want inmiddels is de Amerikaanse band rond Paul Jason Klein met Mama’s Boy al toe aan hun derde album….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.