Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk – “All I Know So Far”

©CPU – Chris Stessens

Binnenkort verschijnt er met All I Know So Far een documentaire over P!nk’s leven en haar meest recente tournee. Met die tour hield de Amerikaanse ook halt op de weide van Rock Werchter en daar wist ze aan de hand van nieuwe albums Beautiful Trauma, Hurts 2B Human en een grote collectie hits een feest van jewelste te bouwen. Op 21 mei krijgen we niet alleen die documentaire te zien, maar verschijnt er ook een nieuw album waarop we liveversies van zowel eigen nummers als covers zullen te horen krijgen. Naast onder meer haar “Bohemian Rhapsody” cover uit 2009 zullen er ook twee studio-opnames van nieuwe nummers op staan, waarvan we vandaag de tweede te horen krijgen.

Na een teleurstellend duet met Rag’n’Bone Man en een melige samenwerking met haar dochtertje is P!nk nog eens alleen te horen op “All I Know So Far”. Het liedje sluit mooi aan bij wat we de laatste tijd van de zangeres te horen kregen. Een akoestische gitaar begint vrij rustig, maar al gauw barst het lied los en ontpopt “All I Know So Far” tot een zomers energiebommetje. Net als “Cover Me In Sunshine” (het duet met haar dochter) is dit niet het meest vernieuwende werk van de artiest, maar het zit toch al wat beter in elkaar en zorgt zonder twijfel voor een glimlach bij de luisteraars.

Zowel het album als de documentaire All I Know So Far verschijnen op 21 mei, laat ons hopen dat ze mooier zijn dan de albumhoes.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1197 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk - "All Out of Fight"

Mocht Erik Van Looy ons vragen wat we over P!nk weten, dan zouden we de woorden ‘Amerikaans’, ‘zangeres’, ‘acrobatie’ naar zijn hoofd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello, P!nk & Sting - "Dreaming"

Soms denk je wel eens: nu hebben we de gekste samenwerkingen wel allemaal gehad. Maar kijk, die gedachte kan bij deze meteen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.