Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk – “Cover Me In Sunshine” (feat. Willow Sage Hart)

© CPU – Chris Stessens

In 2019 vloog P!nk letterlijk over de weide van Rock Werchter tijdens haar fenomenale optreden waar ze naast nieuwe nummers van Beautiful Trauma en Hurts 2B Human ook een groot deel van haar grootste hits speelde. Ondertussen gaat de ster met rockattitude al ruim twintig jaar mee. In 2000 bracht P!nk een r&b album uit waarna ze rockmuziek begon te maken en zo langzaamaan naar popmuziek overliep, maar ondertussen ook een countryalbum uitbracht met Dallas Green. Ook in haar solomuziek bleef P!nk elementen uit genres als rock, country en r&b gebruiken waardoor we na al die tijd niet anders kunnen dan vaststellen dat P!nk in geen hokje te plaatsen is.

Doorheen haar carrière werkte P!nk al samen met verschillende grote namen, maar haar nieuwste nummer is misschien wel haar meest bijzondere samenwerking ooit. Op “Cover Me In Sunhine” is de zangeres te horen samen met haar dochtertje. De negenjarige Willow Sage Hart verscheen in het verleden zo nu en dan op het podium tijdens optredens van haar fiere mama, maar nu treedt ze nog meer naar de voorgrond. Het liedje voelt een beetje aan als een act in Belgium’s Got Talent en consoorten waarbij een act goed is omdat het gebracht wordt door een schattig kindje. “Cover Me In Sunshine” is een schattige samenwerking waar vele mama’s misschien wel emotioneel bij zouden worden, maar echt bijzonder is het liedje niet.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk - "All Out of Fight"

Mocht Erik Van Looy ons vragen wat we over P!nk weten, dan zouden we de woorden ‘Amerikaans’, ‘zangeres’, ‘acrobatie’ naar zijn hoofd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello, P!nk & Sting - "Dreaming"

Soms denk je wel eens: nu hebben we de gekste samenwerkingen wel allemaal gehad. Maar kijk, die gedachte kan bij deze meteen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.