Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk – “All Out of Fight”

© CPU – Ymke Dirikx

Mocht Erik Van Looy ons vragen wat we over P!nk weten, dan zouden we de woorden ‘Amerikaans’, ‘zangeres’, ‘acrobatie’ naar zijn hoofd slingeren, samen met de titels van twee van haar vele hits. Van “Get The Party Started” naar “Who Knew“, over “So What” en “Try“, tot “What About Us” en “Trustfall“: de Amerikaanse slaagt erin al ruim twintig jaar relevant te blijven. De rock-‘n-roll-attitude met gescheurde outfits, alcohol en boertige grapjes van de eerste jaren zijn intussen vervangen door het imago van familievriendelijke popster in blinkende outfits en een dochtertje dat schattig meezingt op het podium. P!nk onderging verschillende metamorfoses en pinde zich nooit vast aan één genre, maar is intussen minstens even bekend voor haar spectaculaire en baanbrekende shows waarbij ze letterlijk over het publiek vliegt en de hoogte wordt ingeschoten.

Wie P!nk graag eens wil zien vliegen en horen zingen kan volgend jaar naar het Koning Boudewijnstadion afzakken en mogelijks speelt de zangeres daar ook haar nieuwe nummer “All Out of Fight”. De emotionele ballade is terug te vinden op de deluxe-editie van TRUSTFALL en weet ons zeker te raken. Beginnen doet P!nk heel ingetogen met pianobegeleiding en langzaam bloeit het verder open, om uiteindelijk een climax te bereiken die zou scoren op het Songfestival. De tekst zal voor velen herkenbaar zijn en voelt aan als een schouderklopje voor diegenen die het eventjes niet meer zien zitten. Het klinkt eveneens misschien wat melig en het is wat simpel, maar toch weet P!nk te raken met de zachte, mooie muziek doordat ze oprecht overkomt. Heel bijzonder is het liedje niet, maar het weet ons wel meer te smaken dan het merendeel van TRUSTFALL.

Wie P!nk graag ondersteboven wil zien zingen kan haar volgend jaar op 14 juli aanschouwen in het Koning Boudewijnstadion. Tickets zijn al te koop.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1195 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello, P!nk & Sting - "Dreaming"

Soms denk je wel eens: nu hebben we de gekste samenwerkingen wel allemaal gehad. Maar kijk, die gedachte kan bij deze meteen…
InstagramLiveRecensies

P!nk @ Werchter Boutique 2023: De grootste kermis ter wereld

Werchter Boutique had er een heerlijk zomerse festivaldag opzitten, maar wie de grande dame van de avond was waar iedereen op zat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.