Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rag’n’Bone Man – “Anywhere Away from Here” (feat. P!nk)

‘I’m only human after all’, we zongen het allemaal mee in 2016 toen Rag’n’Bone Man met “Human” een gigantische hit scoorde. De Engelse neo-blueszanger had in de voorgaande jaren al enkele ep’s uitgebracht, maar pas bij de release van debuutalbum Human kwam hij in de spotlights te staan. Er volgde nog een populaire samenwerking met Calvin Harris, maar voor de rest bleven de grote hits voorlopig uit. Enkele weken geleden keerde Rag’n’Bone Man terug met het veelbelovende “All You Ever Wanted” en wat later kregen we het slaapverwekkende “Fall in Love Again” te horen.

Voor zijn nieuwe single werkt Rag’n’Bone Man samen met P!nk en dan kan de single nog alle kanten op gaan. De Amerikaanse zangeres begon met r&b en ging zo via rockmuziek naar pop, telkens met een hoop invloeden uit andere genres. De laatste jaren bracht P!nk redelijk wat pianomuziek uit, en ook het nieuwe “Anywhere Away from Here” is er zo eentje geworden.

Het lied duurt net geen vier minuten en dat is een hele tijd, aangezien er niet zo veel gebeurt. Pas na tweeënhalve minuut komt er wat schot in de zaak, maar toch blijft het te weinig om de eerste helft volledig goed te maken. Beide artiesten zingen mooi en samen met het pianowerk weten ze naar het einde toe wel een emotionele snaar te raken, maar in zijn geheel overtuigt “Anywhere Away from Here” niet.

Rag’n’Bone Man: FacebookInstagram / TwitterWebsite

P!nk: Facebook / Instagram / TwitterWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

661 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Rag'n'Bone Man - Life by Misadventure (★): Vechten tegen de verveling

Rag’n’Bone Man is zo’n artiest die in een mum van tijd van de ene naar de andere kant van de populariteitstabellen is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk - "All I Know So Far"

Binnenkort verschijnt er met All I Know So Far een documentaire over P!nk’s leven en haar meest recente tournee. Met die tour hield…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rag'n'Bone Man - "Crossfire"

Een beer van een vent, van kop tot teen getatoeëerd, die opmerkelijk emotionele nummers zingt over het leven; dat kan alleen maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.