Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danko Jones – “Flaunt It”

© CPU – Bert Savels

Al sinds eind jaren 90 is Danko Jones een vaste waarde in het rock-‘n-roll-circuit. Na een goeie carrière is de band nooit volledig bij het grote publiek doorgebroken, maar heeft het wel zijn fanbase waarop het nog steeds kan teren. Op 27 augustus verschijnt de elfde plaat van de Canadezen en nadat we eerder “I Want Out” geserveerd kregen, komt Danko Jones vandaag hard binnen met “Flaunt It”.

Zoals we eerder al aangaven, blijft vernieuwing uit bij Danko Jones, maar bij “Flaunt It” vinden we dat allesbehalve erg. Een goeie drie minuten raggen is wat Danko Jones op zijn nieuwste single aanbeveelt en dat doen ze allemaal vol power en intensiteit. Van bij het begin valt een snedige riff furieus en op een verschroeiend tempo binnen, en dat tempo blijft Danko Jones het hele nummer lang aanhouden. De band serveert dus een heerlijke dreun vol power op “Flaunt It” en zo bewijst de groep maar weer dat ze weten hoe ze strak kunnen rocken.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3390 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danko Jones – “I Want Out”

Begin dit jaar bracht Danko Jones een ode aan het meest onderschatte tijdperk van een zo al onderschatte groep: hij showde een…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Herk herbevestigt met o.a. Goose en Raketkanon groot deel line-up voor 2021, en voegt onder meer Brutus toe

Ook Rock Herk is een van de slachtoffers van de afgelaste festivalzomer in 2020, maar bij de pakken blijven ze niet zitten….
InstagramLiveRecensies

Volbeat @ Sportpaleis: Rock 'n' roll is allesbehalve dood

Volbeat heeft een zevende album uitgebracht en dat zal de wereld geweten hebben. Al meer dan een decennium lang blazen de mannen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.