Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nathan Dawe – “Way Too Long” (feat. Anne-Marie & MoStack)

De Britse DJ Nathan Dawe heeft de handen ineengeslagen met singer-songwriter Anne-Marie en rapper MoStack om een nieuw nummer uit te brengen. Het is de eerste samenwerking tussen Nathan Dawe, Anne-Marie en MoStack. Nathan Dawe is vooral bekend van zijn single “Lighter” samen met KSI, die in 2020 verscheen. Anne-Marie wist dan weer te scoren met Clean Bandits “Rockabye“, samen met Sean Paul, evenals met “Alarm“, “Ciao Adios“, “Friends” en “2002“. MoStack is een Britse rapper, zanger en songwriter, wiens eerste studioalbum, Stacko, uitkwam in 2019. Voor Nathan Dawe en MoStack is “Way Too Long” hun eerste single van 2021, Anne-Marie konnen we dit jaar al horen op het samenwerkingsnummer “Don’t Play“, met KSI en Digital Farm Animals.

“Way Too Long” start met een muzikale opbouw waarbij eerst MoStack zich laat horen en iets later Anne-Marie invalt om te zingen. De catchy melodie in combinatie met haar krachtige stem krijg je vervolgens moeilijk uit je hoofd en is vooral dansbaar. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van overdubs om meer opvulling te geven aan het geheel. De single gaat over een oude liefde die moeilijk los te laten is en die je na een lange tijd terug wilt contacteren. Over het algemeen is het een nummer waar je moeilijk kan bij stilzitten.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSKI - "Insecure"

De eerste stenen legde hij tijdens zijn The Voice Kids-deelname in 2015, maar intussen is zijn weg als professionele artiest geplaveid. OSKI,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.