Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nathan Dawe – “Way Too Long” (feat. Anne-Marie & MoStack)

De Britse DJ Nathan Dawe heeft de handen ineengeslagen met singer-songwriter Anne-Marie en rapper MoStack om een nieuw nummer uit te brengen. Het is de eerste samenwerking tussen Nathan Dawe, Anne-Marie en MoStack. Nathan Dawe is vooral bekend van zijn single “Lighter” samen met KSI, die in 2020 verscheen. Anne-Marie wist dan weer te scoren met Clean Bandits “Rockabye“, samen met Sean Paul, evenals met “Alarm“, “Ciao Adios“, “Friends” en “2002“. MoStack is een Britse rapper, zanger en songwriter, wiens eerste studioalbum, Stacko, uitkwam in 2019. Voor Nathan Dawe en MoStack is “Way Too Long” hun eerste single van 2021, Anne-Marie konnen we dit jaar al horen op het samenwerkingsnummer “Don’t Play“, met KSI en Digital Farm Animals.

“Way Too Long” start met een muzikale opbouw waarbij eerst MoStack zich laat horen en iets later Anne-Marie invalt om te zingen. De catchy melodie in combinatie met haar krachtige stem krijg je vervolgens moeilijk uit je hoofd en is vooral dansbaar. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van overdubs om meer opvulling te geven aan het geheel. De single gaat over een oude liefde die moeilijk los te laten is en die je na een lange tijd terug wilt contacteren. Over het algemeen is het een nummer waar je moeilijk kan bij stilzitten.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goldband - "De langste nacht"

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Goldband. De Nederlandse muzikanten plezierden ons sindsdien al met oorwurmen zoals “Witte Was“,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Majé - "Loud & Proud"

Majé, uitgesproken als madjé, is de artiestennaam van Elvira Lawson. De Roeselaarse gebruikt het Togolese woord, dat sierlijk of sierlijkheid begeesterd, als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zoe Wees - "Ghost"

De achttienjarige Zoe Wees startte haar carrière in 2019 toen ze haar nummer “Hibernating” samen met Moonbootica uitbracht. Haar doorbraak kwam er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.