Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Clean Bandit – “Rockabye”

clean-bandit

Clean Bandit moet het met een mannetje minder doen. Violist Neil Amin-Smith verliet onlangs de band. Het overblijvende trio danst het van zich af in hun nieuwe single ‘Rockabye’. Anne-Marie scheerde dit jaar hoge toppen met ‘Alarm’ en zal wellicht dankzij deze collaboratie opnieuw haar stempel op de hitlijst kunnen drukken. Ook Sean Paul is van de partij, hij bracht de zomerhit ‘Trumpets’ met Sak Noel. Clean Bandit blijft meer dan ooit trouw aan hun recept van klassiek en pop. ‘Rockabye’ klinkt behoorlijk opgewekt, maar brengt het verhaal van een alleenstaande moeder.

Eind 2013 brak Clean Bandit door met Jess Glynne en ‘Rather Be’. Een half jaar later hadden ze hun debuutalbum ‘New Eyes’ klaar. De nieuwe plaat komt er dit jaar nog.

 

24 oktober 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief