Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Clean Bandit – “Rockabye”

clean-bandit

Clean Bandit moet het met een mannetje minder doen. Violist Neil Amin-Smith verliet onlangs de band. Het overblijvende trio danst het van zich af in hun nieuwe single ‘Rockabye’. Anne-Marie scheerde dit jaar hoge toppen met ‘Alarm’ en zal wellicht dankzij deze collaboratie opnieuw haar stempel op de hitlijst kunnen drukken. Ook Sean Paul is van de partij, hij bracht de zomerhit ‘Trumpets’ met Sak Noel. Clean Bandit blijft meer dan ooit trouw aan hun recept van klassiek en pop. ‘Rockabye’ klinkt behoorlijk opgewekt, maar brengt het verhaal van een alleenstaande moeder.

Eind 2013 brak Clean Bandit door met Jess Glynne en ‘Rather Be’. Een half jaar later hadden ze hun debuutalbum ‘New Eyes’ klaar. De nieuwe plaat komt er dit jaar nog.

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Clean Bandit - "Higher" (feat. iann dior)

We gaan er geen doekjes om winden: de gloriejaren van Clean Bandit liggen al even achter ons. Toch waren de twee eerste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie, KSI & Digital Farm Animals - "Don't Play"

Anne-Marie werd een hele tijd gezien als de nieuwe grote popheadliner. Het zat dan ook serieus mee voor de Britse zangeres: van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie - "Problems"

De Britse zonneschijn Anne-Marie is dankzij hits als “Rockabye”, “Ciao Adios” en “Alarm” een van de meest geliefde zangeressen in ons land….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.