Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie, KSI & Digital Farm Animals – “Don’t Play”

Anne-Marie werd een hele tijd gezien als de nieuwe grote popheadliner. Het zat dan ook serieus mee voor de Britse zangeres: van achtergrondzangeres van Rudimental tot solo in het voorprogramma van Ed Sheeran… Alles ging voor de wind, en zeker toen haar debuutplaat Speak Your Mind een schot in de roos werd. Toch blijven we tegenwoordig een beetje op onze honger zitten en is ook de zangeres een beetje op de dool. De nieuwe singles lijken maar niet aan te slaan en ook al die samenwerkingen van de laatste maanden zijn niet bepaald om over naar huis te schrijven. Alsof het nog niet genoeg was geweest, pakt ze vandaag opnieuw uit met twee middelmatige namen. YouTuber KSI, die af en toe ook iets probeert met een microfoon en Digital Farm Animals, de producer met de mechanische varkenskop, zijn vandaag kind van de rekening.

Op vlak van populariteit zal het in elk geval wel weer goedkomen, maar echt kwaliteitsvol kunnen we “Don’t Play” toch niet noemen. Het nummer hangt aan elkaar met een simpele, ietwat donkere beat en Anne-Marie zelf komt met goedkope lyrics als ‘Don’t play games with my heart’. Allemaal heel herkenbaar en catchy, maar we blijven vooralsnog op onze honger zitten. Dan probeert KSI om de boel op gang te trekken, maar het blijft gewoon moeilijk om dat serieus te nemen. YouTubers die muziek maken, het blijft een geval apart en dus slaan zijn raps niet meteen aan. Veel meer staat er uiteindelijk ook niet meer te gebeuren, buiten wat denkbeeldige spins aan de draaitafel en een soort duet tussen de twee Britten. Jammer, maar opnieuw geen succes dus.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1108 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie - "Beautiful"

Anne-Marie brengt alweer een nummer vol positieve energie uit. De zangeres werd vooral bekend door haar samenwerking met Clean Bandit voor de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie & Niall Horan - "Our Song"

De een begon als achtergrondzangeres van het ooit zeer populaire Rudimental, terwijl de ander lid was van de tienermeisjes in zwijm doen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nathan Dawe – “Way Too Long" (feat. Anne-Marie & MoStack)

De Britse DJ Nathan Dawe heeft de handen ineengeslagen met singer-songwriter Anne-Marie en rapper MoStack om een nieuw nummer uit te brengen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.