Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie, KSI & Digital Farm Animals – “Don’t Play”

Anne-Marie werd een hele tijd gezien als de nieuwe grote popheadliner. Het zat dan ook serieus mee voor de Britse zangeres: van achtergrondzangeres van Rudimental tot solo in het voorprogramma van Ed Sheeran… Alles ging voor de wind, en zeker toen haar debuutplaat Speak Your Mind een schot in de roos werd. Toch blijven we tegenwoordig een beetje op onze honger zitten en is ook de zangeres een beetje op de dool. De nieuwe singles lijken maar niet aan te slaan en ook al die samenwerkingen van de laatste maanden zijn niet bepaald om over naar huis te schrijven. Alsof het nog niet genoeg was geweest, pakt ze vandaag opnieuw uit met twee middelmatige namen. YouTuber KSI, die af en toe ook iets probeert met een microfoon en Digital Farm Animals, de producer met de mechanische varkenskop, zijn vandaag kind van de rekening.

Op vlak van populariteit zal het in elk geval wel weer goedkomen, maar echt kwaliteitsvol kunnen we “Don’t Play” toch niet noemen. Het nummer hangt aan elkaar met een simpele, ietwat donkere beat en Anne-Marie zelf komt met goedkope lyrics als ‘Don’t play games with my heart’. Allemaal heel herkenbaar en catchy, maar we blijven vooralsnog op onze honger zitten. Dan probeert KSI om de boel op gang te trekken, maar het blijft gewoon moeilijk om dat serieus te nemen. YouTubers die muziek maken, het blijft een geval apart en dus slaan zijn raps niet meteen aan. Veel meer staat er uiteindelijk ook niet meer te gebeuren, buiten wat denkbeeldige spins aan de draaitafel en een soort duet tussen de twee Britten. Jammer, maar opnieuw geen succes dus.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

668 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie - "Problems"

De Britse zonneschijn Anne-Marie is dankzij hits als “Rockabye”, “Ciao Adios” en “Alarm” een van de meest geliefde zangeressen in ons land….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rudimental feat. Anne Marie & Tion Wayne - "Come Over"

Het debuutalbum van Rudimental dateert al uit 2013. Voor hun eerste grote verzameling van muziek werkten de Britten samen met onder meer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie & Doja Cat - "To Be Young"

Het parcours dat Anne-Marie de afgelopen jaren heeft afgelegd is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Voor ze zich volledig op de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.