Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Offspring – “We Never Have Sex Anymore”

© CPU – Katrin Peeters

We hebben er negen jaar op moeten wachten, maar op 16 april verschijnt de gloednieuwe plaat van The Offspring. Daaruit werd een maand geleden de catchy titeltrack “Let the Bad Times Roll” uitgebracht. Dat het meteen duidelijk werd dat dit geen Smash of Americana zou worden, konden we al zeggen nog voor er één streepje muziek was uitgekomen. Toch bleek The Offspring nog steeds iets straks en leuks af te werken. Dat de nieuwste single “We Never Have Sex Anymore” ons helemaal teleurstelt, is dan ook een understatement.

‘OK Boomer’, die term is de alomvattende samenvatting van “We Never Have Sex Anymore”. Het nummer is een ode aan uitgebluste liefde waarbij de onverschilligheid de bovenhand neemt. De song is braaf, de lyrics op het randje van cringe en het geheel allesbehalve punk. Het blijft vooral plakken bij de grooves en de zuiderse invloeden die vroeger wel wisten te werken. Waar vorige single nog iets van kracht bovenhaalde, blijft de kracht hier vooral plakken bij het woordje ‘seks’ en dan weet je dat het niet goed komt. Eén op twee dus voor The Offspring, we zijn benieuwd waar dat zal eindigen op hun plaat.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock On! Queens of the Stone Age en The Offspring naar Pukkelpop 2024!

Of er nog plaats is voor wat gitaren op Pukkelpop? Reken maar van wel! Nadat in eerste instantie vooral de popfans werden…
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….
InstagramLiveRecensies

The Offspring @ Vorst Nationaal: Grijze haren, maar geen krakende knoken

Dat de heren van The Offspring graag geziene gasten zijn op onze festivals, is zowat door elke rockliefhebber geweten. Elk jaar kan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.