Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Manchester Orchestra – “Keel Timing”

Als er één band op deze aardbol is die nooit teleurstelt, laat het dan Manchester Orchestra zijn. De band, verrassend genoeg uit Atlanta, is al vijf albums rijk en op 30 april komt daar een zesde bij. The Million Masks of God werd bij de aankondiging vergezeld van het geweldige “Bed Head” en daar komt vandaag met “Keel Timing” een tweede single bij.

Net zoals die vorige single weet ook “Keel Timing” van bij het begin de juiste sfeer te creëren. Een leuke baslijn zet meteen de toon, waarna de stem van frontman Andy Hull je helemaal opwarmt om van je hart een zacht kussentje te maken. De intensiteit van het nummer zit weer uitstekend in elkaar en met een leuke afwisseling tussen wat hardere gitaren en zachter pianowerk heeft Manchester Orchestra duidelijk weer voor een perfecte wisselwerking tussen emoties en kracht gekozen. We kunnen niet wachten op die nieuwe plaat!

3179 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Manchester Orchestra - "Never Ending"

Dat Manchester Orchestra met The Million Masks of God kans maakt om in de eindejaarslijstjes terecht te komen, staat nu al vast….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Manchester Orchestra - The Million Masks Of God (★★★★): Streven naar universele waardering

Als we aan een stuk of 5.000 mensen vragen waaraan ze het eerste denken als we het woord ‘Manchester’ zeggen, zullen de…
FeaturesMuzieknieuwtjes

55 albums om naar uit te kijken in april en mei

Het eerste kwartaal van 2021 loopt ten einde en de lente is eindelijk in het land. Ook de muziekwereld lijkt weer helemaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.