Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra – “Ideas”

Au/Ra kennen we inmiddels al een tijdje dankzij verschillende nummers, waarvan “Panic Room” dankzij een Camelphat remix een echte hit werd. De op het Caraïbische eiland Antigua opgegroeide zangeres is al een tijdje op onze radar en was in 2018 bijvoorbeeld onze allereerste ‘Grote Beer Van Morgen‘. Anno 2020 is er nog steeds geen album, maar dat zou in de herfst van dit jaar veranderen.

Au/Ra maakt naar eigen zeggen muziek voor mensen die zichzelf als buitenbeentjes van de maatschappij zien, maar toch slaagt ze er verder in om muziek te maken die ook bij een groot deel van het publiek in de smaak weet te vallen. “Ideas” is een donker elektropopnummer met angstaanjagende bassen en dromerige vocals. Al bij al dus weer een absolute schot in de roos, want Au/Ra weet haar publiek weer in haar ban te trekken.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 april 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief