Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single CLOUDSURFERS – “Prices”

Dat Nederland de laatste jaren terug meer en meer bruisende artiesten op de kaart zet, is geen verrassing meer. De veelbelovende acts volgen elkaar in sneltempo op, en daardoor staat onze teller van Nederlandse bands die we in de gaten moeten houden bijzonder hoog. Eén van die bands is het surfy garagepunkviertal CLOUDSURFERS. Met hun snedige gitaren, ingewikkeld door een stevige laag ‘punk’, lieten ze ons eerder al met verstomming achter. Zo stonden we bij hun vorige singles, het krachtige “Surf The Cloud” en het vunzige “Sweet Tooth”, perplex van hun indrukwekkende eigen touch die ze aan hun muziek toevoegen. Vandaag krijgen we opnieuw een mooie single op ons bord, dat tevens ook het laatste voorsmaakje is voor hun aankomend debuutalbum.

Het viertal van CLOUDSURFERS breidt hun oeuvre uitstekend uit met hun nieuwste nummer “Prices”. Wat start met een poppy deuntje dat omringd wordt met enkele grungy gitaren, groeit uit tot een catchy garagepunknummer dat aangestuurd wordt door de ruwe stem van frontzanger Thom Liesting. Opnieuw komt de band heel vertrouwd naar buiten en weten de mannen precies wat ze doen: snedige en boeiende surfpunk maken die gemaakt is voor liveconcerten. Het geheel blijft daardoor ook wat door ons hoofd spoken, maar brengt toch minder te weeg dan de twee vorige singles.

Met ondertussen drie prachtige singles op zak kijken we samen met het viertal van CLOUDSURFERS reikhalzend uit naar hun debuutalbum Don’t Know What Hit Me, dat op 19 maart de wereld mag gaan verkennen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single PARKS - “Big Frog”

‘Breek de norm, breek de stilte’, is de poëtische slagzin van de relatief nieuwe Belgische band PARKS. De groep is deels voortgevloeid…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stay Idle - “The Algorhythm”

‘Punk is not dead’ zegt men al sinds de jaren tachtig, en dat bewijst Stay Idle anno 2024 nog steeds. Al enkele…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PLAY DEAD - "Thameslink"

Niets zo geschikt om de barre wintermaanden van je af te schudden dan een stevige streep garagepunk. Hofleverancier van dienst is ditmaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.