Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CLOUDSURFERS – “Sweet Tooth”

December; het wordt alsmaar kouder en kouder… Onze dikke truien, warme handschoenen en muts die ons warm houden, liggen elke ochtend klaar om gedragen te worden. Voor al de mensen die het dan nog steeds pittig koud hebben, hebben we nog een grandioze tip die zeker helpt: ‘Laat de muziek van het Nederlandse viertal CLOUDSURFERS door je oren sudderen’. Een handig advies dat zeker kan helpen, want met hun snedige gitaren die in stevige punk gewikkeld worden heb je niets anders meer nodig. Trouwens, geen probleem als je nog nooit hebt gehoord van het viertal uit Steenwijk, want ze bestaan nog maar een dik jaar en brachten pas eind oktober van dit jaar hun prachtige debuutsingle, “Surf The Cloud”, uit. Eén ding is zeker je zal het je zeker niet kwalijk nemen als je ze eens oplegt, echt waar!

De tweede telg binnen de discografie van CLOUDSURFERS, “Sweet Tooth”, is er weeral eentje om je duimen en vingers helemaal bij af te likken. Het krachtige beginschot helpt daar zeker bij en laat ons horen dat het viertal de rempedaal liever niet dan wel gebruiken. Geweldige grungy gitaren nemen het meteen over en aangevuld door de ruwe stem van de frontzanger laten ze ons onderdompelen in een strak geheel. Toch weet de garagepunkband soms af te stappen van dat samenhangsel en verrast ze ons door onverwachte ‘stopzettingen’ en een rustiger stuk. Eén ding is zeker: Nederland heeft een nieuwe bruisende groep gevonden die het land zeker terug op de (muziek)kaart kan zetten.

CLOUDSURFERS heeft ons met “Sweet Tooth” helemaal klaargestoomd voor hun debuutalbum Don’t Know What Hit Me, dat zijn releasedatum ergens in februari kent. Wij staan alvast te springen!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Skegss - Rehearsal (★★★½): Proost op het leven

Australië produceert de laatste jaren opvallend veel goede garage- en surfpunk. Vorig jaar brachten The Chats al een uitstekend album uit, maar…
AlbumsRecensies

CLOUDSURFERS – Don’t Know What Hit Me (★★★½): Gepeperde gitaren afgewisseld met pure passie

In Nederland stroomt het de laatste jaren terug vol met gepassioneerde artiesten die veelbelovende muziek maken. Daartoe behoort ook het surfy garagepunk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CIVIC - "Tell The Papers"

Al een tijdje steekt het Australisch eiland het andere eiland, de UK, punkgewijs naar de loef. Of ze doen daar tenminste een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.