Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CLOUDSURFERS – “Sweet Tooth”

December; het wordt alsmaar kouder en kouder… Onze dikke truien, warme handschoenen en muts die ons warm houden, liggen elke ochtend klaar om gedragen te worden. Voor al de mensen die het dan nog steeds pittig koud hebben, hebben we nog een grandioze tip die zeker helpt: ‘Laat de muziek van het Nederlandse viertal CLOUDSURFERS door je oren sudderen’. Een handig advies dat zeker kan helpen, want met hun snedige gitaren die in stevige punk gewikkeld worden heb je niets anders meer nodig. Trouwens, geen probleem als je nog nooit hebt gehoord van het viertal uit Steenwijk, want ze bestaan nog maar een dik jaar en brachten pas eind oktober van dit jaar hun prachtige debuutsingle, “Surf The Cloud”, uit. Eén ding is zeker je zal het je zeker niet kwalijk nemen als je ze eens oplegt, echt waar!

De tweede telg binnen de discografie van CLOUDSURFERS, “Sweet Tooth”, is er weeral eentje om je duimen en vingers helemaal bij af te likken. Het krachtige beginschot helpt daar zeker bij en laat ons horen dat het viertal de rempedaal liever niet dan wel gebruiken. Geweldige grungy gitaren nemen het meteen over en aangevuld door de ruwe stem van de frontzanger laten ze ons onderdompelen in een strak geheel. Toch weet de garagepunkband soms af te stappen van dat samenhangsel en verrast ze ons door onverwachte ‘stopzettingen’ en een rustiger stuk. Eén ding is zeker: Nederland heeft een nieuwe bruisende groep gevonden die het land zeker terug op de (muziek)kaart kan zetten.

CLOUDSURFERS heeft ons met “Sweet Tooth” helemaal klaargestoomd voor hun debuutalbum Don’t Know What Hit Me, dat zijn releasedatum ergens in februari kent. Wij staan alvast te springen!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single PARKS - “Big Frog”

‘Breek de norm, breek de stilte’, is de poëtische slagzin van de relatief nieuwe Belgische band PARKS. De groep is deels voortgevloeid…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stay Idle - “The Algorhythm”

‘Punk is not dead’ zegt men al sinds de jaren tachtig, en dat bewijst Stay Idle anno 2024 nog steeds. Al enkele…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PLAY DEAD - "Thameslink"

Niets zo geschikt om de barre wintermaanden van je af te schudden dan een stevige streep garagepunk. Hofleverancier van dienst is ditmaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.