Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Off Bloom – “Boys Don’t Make Me Cry”

Hoe zou het ondertussen staan met die debuutplaat van Off Bloom? De Noorse band is al een hele tijd bezig met het opbouwen van hun carrière, maar dat liep niet van een leien dakje. Ondertussen is het drietal een duo geworden en werd de band al enkele keren nieuw leven ingeblazen, dus nu zou het eindelijk zo ver moeten zijn. Op sociale media werd al een aantal keer duidelijk gehint naar een album, en ook singles als “Polaroid Pictures” en “What We Do” voorspelden veel goeds. Daar wordt vandaag met “Boys Don’t Make Me Cry” nog een aangenaam voorsmaakje aan toegevoegd.

Het nieuwste exemplaar van Off Bloom bouwt voort op wat de band de afgelopen maanden op de wereld losliet. Een mix van een catchy beat en een akoestische gitaar zetten de toon, terwijl frontvrouw Mette met haar – soms ietwat elektronisch bewerkte stem – de vibe wat chiller maakt. Hier en daar worden aan dat geheel wat elektronische toetsen toegevoegd, die de kers op de taart zijn. Toch missen we wat energie of intentie in het nummer, want nu kabbelt “Boys Don’t Make Me Cry” gewoon wat voort. Dat probleem merkten we al wel vaker bij die nieuwe nummers, dus hopelijk vindt het duo daar nog wat op.

Dit jaar zou dan eindelijk de debuutplaat van Off Bloom moeten verschijnen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1967 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX – “Beg For You” (feat. Rina Sawayama)

Charli XCX is een van de meest productieve popzangeressen van het moment. De afgelopen twee jaar maakte ze evenveel albums en om…
AlbumsRecensies

Off Bloom - In Bloom (★★½): Rooskleurige toekomst klinkt nogal flets

Eindelijk. Dat is het enige woord dat er door ons hoofd ging toen we om middernacht In Bloom op onze Spotifypagina zagen verschijnen. Het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Off Bloom - "Polaroid Pictures"

Het is ondertussen al bijna drie jaar geleden dat we de grote doorbraak van Off Bloom voorspelden. Vandaag, eind 2020, is die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.