Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Off Bloom – “What We Do”

Off Bloom heeft de afgelopen jaren een hobbelig parcours gereden. Nadat de grote doorbraak nabij leek toen Dua Lipa het drietal meenam op haar eerste arenatour, deemsterde de aandacht rond de Deense band stilaan weg. Er kwam dan ook nog maar sporadisch een nieuw nummer uit, maar dit jaar bewoog er weer wat. Pianist Alexander stapte uit de band en er werd een nieuw hoofdstuk gestart. Dat hoofdstuk werd enkele weken geleden ingeluid door “Mona Lisa“. Een verfrissende wind waaide door Off Bloom en die lijn wordt vandaag doorgetrokken op “What We Do”.

Waar die vorige single nog redelijk leeg klonk, weet het nieuwste exemplaar van het duo ons wel meteen te overtuigen. Een gek bewerkte sample van een elektrische gitaar maakt duidelijk wat ons te wachten staat. Wanneer de catchy baslijn en percussie erbij komen – die tot stand kwam aan de hand van enkele glazen – zijn we verkocht. Langs een kant klinkt “What We Do” misschien ook wel wat leeg, maar er gebeurt meer dan genoeg om te boeien. Zo staat de single bol van gekke twists, elektronische effecten en andere tierelantijntjes. Leuk in elkaar gestoken dus, die nieuwste worp uit het Hoge Noorden.

Dit jaar komt Off Bloom nog met een debuutplaat, waarvan “What We Do” de tweede single is.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 augustus 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief