Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caleborate – “What U Want”

Caleb Jamal Parker leerden we in ons landje vooral kennen door zijn samenwerkingen met Willem en Jay van blackwave. De met soul en funk doorspekte hiphop van de 27-jarige West Coast-rapper past dan ook perfect bij de stijl van de twee Belgen. Naast de talloze samenwerkingen tussen Caleborate en blackwave. producet Willem Ardui ook wel eens een nummer voor Calebs solomuziek. Dit is ook vandaag weer het geval op het nieuwe “What U Want”.

Het nummer opent meteen met een verrassing, want deze keer bleef het niet enkel bij producen voor Willem. Met behulp van wat autotune neemt hij ook het refrein voor zijn rekening. De gitaar zorgt tijdens Willems stukken nog voor een laidback gevoel, maar wanneer Caleborate van wal steekt, ontploft de beat ook. Met zijn gekende hese stem rapt hij over een geliefde die hij te allen koste wil beschermen. De afwisseling tussen de twee mannen zorgt voor een frisse vibe, waardoor “What U Want” niet snel verveelt.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Willem Ardui - Oevers (★★★★): Glansrijk aangemeerd

We maakten de voorbije jaren al bij mondjesmaat kennis met de Nederlandstalige indiepop van zanger en producer Willem Ardui. Nummers als ”Toeval”…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sevens - "Upstate"

Er zijn zoveel muzikale talenten in België dat het erg moeilijk is om door te breken. Thibaut Sevens probeert het al enige…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Willem Ardui - "Heelal"

‘Willem Ardui?’ In het geval dat je nog nooit van zijn naam zou gehoord hebben, zal de naam blackwave. wel bekender klinken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.