Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caleborate – “What U Want”

Caleb Jamal Parker leerden we in ons landje vooral kennen door zijn samenwerkingen met Willem en Jay van blackwave. De met soul en funk doorspekte hiphop van de 27-jarige West Coast-rapper past dan ook perfect bij de stijl van de twee Belgen. Naast de talloze samenwerkingen tussen Caleborate en blackwave. producet Willem Ardui ook wel eens een nummer voor Calebs solomuziek. Dit is ook vandaag weer het geval op het nieuwe “What U Want”.

Het nummer opent meteen met een verrassing, want deze keer bleef het niet enkel bij producen voor Willem. Met behulp van wat autotune neemt hij ook het refrein voor zijn rekening. De gitaar zorgt tijdens Willems stukken nog voor een laidback gevoel, maar wanneer Caleborate van wal steekt, ontploft de beat ook. Met zijn gekende hese stem rapt hij over een geliefde die hij te allen koste wil beschermen. De afwisseling tussen de twee mannen zorgt voor een frisse vibe, waardoor “What U Want” niet snel verveelt.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Willem Ardui - "Schaduw"

Willem Ardui brengt na twee jaar opnieuw een single uit. We kennen hem al als de helft van het succesvolle hiphopduo blackwave….
InstagramLiveRecensies

blackwave. @ Ancienne Belgique (AB): De droom gaat verder

Na een grandioze set op het hoofdpodium van Pukkelpop keert het Antwerpse rappersduo blackwave. terug naar de Ancienne Belgique. En ja, ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caleborate ft. blackwave. - "These Days"

Caleborate is ‘that black kid that raps’, of zo omschrijft hij zichzelf toch hier en daar. Echt een afdoende beschrijving is dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.