Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sofía Valdés – “Lonely”

Je kent misschien niet zo heel veel artiesten uit het verre Panama – misschien zelfs geen enkele – maar daar komt in de nabije toekomst sowieso verandering in. Sofía Valdés is sinds het najaar van 2020 begonnen aan haar muzikale project en dat gaat haar meteen voor de wind. Tot nu toe heeft ze twee singles (vandaag drie) en een cover van Gwen Stefani’s “The Great Escape” op haar palmares staan, maar het aantal streams is al lang niet meer op twee handen te tellen. Sterker nog, in eigen land wordt ze al onthaald als een ster. Hoog tijd dat haar populariteit ook buiten de landsgrenzen stapt. Als het aan het nieuwe “Lonely” ligt, zal dat in elk geval niet lang meer gaan duren.

Afgaande op de twee singles “Little Did I Know” en “Handful of Water“, konden we nog niet echt een soort rode draad door Sofía’s muziek vinden. Dat verandert vandaag eigenlijk niet, maar dat neemt niets weg van de pracht van haar derde single. “Lonely” werd een schattig, minimalistisch nummer, waarop er eigenlijk niet zo heel veel gebeurt. Met enkel een gitaar en de breekbare stem van de Panamese is het overgrote deel gezegd. Niet veel soeps, zou je denken, maar het tegendeel wordt zeker bewezen. Single nummer drie is er echt eentje om met je ogen dicht te luisteren. De zangeres neemt je mee naar dromenland en ook het verhaal laat je niet onberoerd. Wij voelden ons alvast wat minder eenzaam, nu Sofía Valdés ons hartje verwarmde.

Sofía zou “Lonely” als derde single van haar debuut-ep, die zeer binnenkort verschijnt, gebruiken.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1400 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #35

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés - "Carbon Copy"

Stilzitten staat klaarblijkelijk niet in het woordenboek van Sofía Valdés. De Panamese zangeres wordt al een tijdje gezien als een van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés - “I Hate The Beatles”

Er zijn slechts weinig, om het woordje ‘geen’ niet te hoeven gebruiken, Panamese artiesten die van grote faam genieten. Toch ziet het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.