Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sofía Valdés – “Handful of Water”

Het nieuwste Panamese talent draagt de naam Sofía Valdés en het zal slechts een kwestie van tijd zijn voor de rest van de wereld dat weet. Het zijn misschien grootse, profetische woorden, maar de jonge zangeres heeft echt heel veel in haar mars. Dat konden we enkele weken geleden al ontdekken, toen ze met “Little Did I Know” haar debuutsingle op de wereld losliet. Ondertussen heeft dat nummer de kaap van tweehonderdduizend streams al overschreden en werd het dus hoog tijd voor een opvolger. Op het nieuwe “Handful of Water” krijgen we een andere kant van de twintigjarige te horen, en ook dat gaat haar goed af.

Waar haar debuut nog een soort warme ballade werd, gaat het er op “Handful of Water” al wat zomerser aan toe. Daar zitten de Panamese stranden (of misschien wel de Hawaï, waar ze tegenwoordig verblijft) waarschijnlijk voor iets tussen. Met een lekker exotisch gitaarfragment komt de single rustig op gang, terwijl Sofía je met haar stem betovert. Dat is vandaag trouwens ook voor het eerst voor een deel in het Spaans. Doordat er op muzikaal vlak niet al te veel gebeurt, weet de jonge zangeres dan ook met gemak alle aandacht naar zichzelf te trekken. Haar zeemzoete stem begeleidt je moeiteloos doorheen een magisch soulpopnummer. Opnieuw een sterk nummer dus van Sofía Valdés, en daar mag ze zeker trots op zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1627 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep's van 2022

De ep wint dezer dagen steeds meer aan belang en dat ligt vooral aan het feit dat de samenleving vlugger wordt. Alles…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés & Pink Sweat$ - "Broken"

We voorspellen Sofía Valdés al een tijdje een mooie toekomst, maar het blijft vooralsnog wachten op een echt grote doorbraak. Met ep’s Ventura en In…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #35

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.