Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Sofía Valdés – “Little Did I Know”

Hoeveel bands uit Panama kan jij opnoemen? Geen? Dat dachten we al… Geen paniek, want Sofía Valdés is meteen een blijvertje. Tegenwoordig studeert de zangeres in Michigan, waar ze vecht om haar dromen waar te maken. Vandaag komt ze met haar debuutsingle op de proppen en daarmee weet ze ons meteen te overtuigen. Het is aan de hand van één single moeilijk te voorspellen welke richting ze uit wil gaan, maar als ze de elektronisch getinte indiepop van haar debuutsingle doortrekt, durven wij haar een rooskleurige toekomst te voorspellen.

In een interview vertelde Sofía al dat het niet de gewoonte is in Panama om van muziek je beroep te maken, maar ze bleef toch doorzetten. Die eerlijkheid en volharding straalt ook van haar debuutsingle af. “Little Did I Know” weet je meteen te betoveren. Een rustige akoestische gitaar neemt je van bij het begin mee, maar het is vooral de 20-jarige zelf die het meeste indruk op ons maakt. Met een stem zo zacht als een pas gewassen donsdeken windt ze je helemaal om haar vinger. Als je je ogen sluit, reis je zelfs een beetje naar een andere planeet. De synths en andere elektronische effecten op de achtergrond zorgen voor een vintage gevoel en zijn de kers op de taart van een ijzersterke debuutsingle. Wij zijn in elk geval sterk onder de indruk van Sofía Valdés.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1400 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #35

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés - "Carbon Copy"

Stilzitten staat klaarblijkelijk niet in het woordenboek van Sofía Valdés. De Panamese zangeres wordt al een tijdje gezien als een van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés - “I Hate The Beatles”

Er zijn slechts weinig, om het woordje ‘geen’ niet te hoeven gebruiken, Panamese artiesten die van grote faam genieten. Toch ziet het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.