Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv – “2021”

© CPU – Fleur De Backer

Lauv heeft wellicht enkele goede voornemens voor het nieuwe jaar, waartoe ook het maken van nieuwe muziek gerekend kan worden. Eigenlijk zou de Amerikaanse popster in het najaar op uitgebreide Europese tour getrokken zijn, maar die plannen stak hij voor onbepaalde tijd in de ijskast en zo moeten fans nog even wachten voor ze de nummers van zijn album ~how i’m feeling~ live kunnen ervaren. Ondertussen hoopt Lauv op een mooi nieuw jaar en goot hij al zijn hoop in een verrassingsrelease.

‘2021 we could have fun, maybe we could run’ zingt Lauv in het refrein van “2021”, waar hij resoluut voor een nieuw geluid kiest. De popinvloeden maken plaats voor trapbeats en autotune, waardoor Lauv’s eigenheid nauwelijks nog te horen is en hij zich moeilijk weet te onderscheiden van andere artiesten. Het idee achter het helemaal zelf in elkaar gestoken nummer is zeker niet slecht, maar hij heeft in het verleden al getoond dat hij beter kan.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Lauv @ La Madeleine: Veilige popshow

Je hebt van die artiesten die het succes van hun doorbraaksingle niet meer kunnen evenaren en Lauv is daar zo’n voorbeeld van….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle JORAN - "Julia"

Dat er veel muzikanten in Gent vertoeven, hoeven we niet meer te zeggen. Naast de oude rotten in het vak, wonen er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.