Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv – “2021”

© CPU – Fleur De Backer

Lauv heeft wellicht enkele goede voornemens voor het nieuwe jaar, waartoe ook het maken van nieuwe muziek gerekend kan worden. Eigenlijk zou de Amerikaanse popster in het najaar op uitgebreide Europese tour getrokken zijn, maar die plannen stak hij voor onbepaalde tijd in de ijskast en zo moeten fans nog even wachten voor ze de nummers van zijn album ~how i’m feeling~ live kunnen ervaren. Ondertussen hoopt Lauv op een mooi nieuw jaar en goot hij al zijn hoop in een verrassingsrelease.

‘2021 we could have fun, maybe we could run’ zingt Lauv in het refrein van “2021”, waar hij resoluut voor een nieuw geluid kiest. De popinvloeden maken plaats voor trapbeats en autotune, waardoor Lauv’s eigenheid nauwelijks nog te horen is en hij zich moeilijk weet te onderscheiden van andere artiesten. Het idee achter het helemaal zelf in elkaar gestoken nummer is zeker niet slecht, maar hij heeft in het verleden al getoond dat hij beter kan.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1303 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInstagram

De Grote Beren van Morgen 2021: MICHELLE & Ciao Kennedy

Bijna elke dag ontdekken we bij Dansende Beren nieuwe acts die we vanaf dan nauwlettend in de gaten houden. Sommigen maken zulke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv & Conan Gray - "Fake"

Met Lauv en Conan Gray hebben twee van de grootste doorbraken van de afgelopen paar jaar de handen in elkaar geslagen. Terwijl…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding & Lauv - "Slow Grenade"

Ellie Goulding klimt stilaan toch terug naar boven in onze muziekwereld. Na een pauze en minder geïnteresseerd publiek, maakt ze een comeback….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.