Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv – “Kids Are Born Stars”

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum How I’m Feeling, dat tevens ook het enige album in zijn discografie is. Althans, voorlopig, want volgende maand brengt de Amerikaan zijn tweede album All 4 Nothing uit. In het verleden werkte de zanger al regelmatig samen met andere artiesten. Zo heeft hij al nummers uitgebracht met de Britse zangeres Anne-Marie voor de soundtrack van 13 Reasons Why, met de Australische zanger Troye Sivan en met de Zuid-Koreaanse groep BTS. Misschien dat we op zijn aankomend album ook nog een speciale samenwerking zullen tegenkomen, maar op “Kids Are Born Stars” doet hij het nog even alleen.

De basis van deze single is een simpele beat, net zoals bijna elk nummer van Lauv. In 2019 zong hij samen met Troye Sivan dat hij ‘moe is van liefdesliedjes’, wat wij een beetje ironisch vinden aangezien zowat heel zijn discografie bestaat uit liefdesliedjes. “Kids Are Born Stars” is hier helaas geen uitzondering op. Het lijkt alsof Lauv zijn teksten recycleert om er telkens nieuwe maar dezelfde nummers van te maken. De single is redelijk repetitief en geeft ons het gevoel dat we het al eerder gehoord hebben, aangezien het heel gelijkaardig klinkt aan zijn andere nummers.  Het lijkt alsof hij de formule van eerdere hits steeds opnieuw gebruikt, waardoor nieuwere singles in herhaling vallen en na een tijd zelfs saai worden.

Onze verwachtingen zijn niet hoog, maar we proberen hoopvol te blijven voor Lauvs nieuwe album. All 4 Nothing wordt uitgebracht op 5 augustus.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Not Just A Girl"

Sommige artiesten hoeven niet meer te bewijzen waartoe ze in staat zijn omdat ze al zoveel bereikt hebben. De Canadese singer-songwriter Shania…
AlbumsRecensies

j-hope - Jack In The Box (★★½): Veel hoop, weinig genoegen

Op zijn veertiende won Jung Hoseok de eerste prijs in een nationale danscompetitie. Hij had toen al een naam voor zich gemaakt,…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 3): Het rijk der tieneridolen

Op de derde dag van Rock Werchter stonden pop en elektronische muziek centraal. Met headliners Imagine Dragons en Twenty One Pilots had…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.