Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle JORAN – “Julia”

© Taike De Wilde

Dat er veel muzikanten in Gent vertoeven, hoeven we niet meer te zeggen. Naast de oude rotten in het vak, wonen er ook veel beginnende en beloftevolle artiesten in de mooie stad. Joran Cosijn maakte jarenlang deel uit van YOKAN, maar is nu klaar voor zijn eerste solostappen als JORAN. Met zijn groep nam hij deel aan Humo’s Rock Rally en schopte hij het tot in de finale. Ook speelden ze in onder meer de Charlatan en de Ancienne Belgique. Voor zijn solomuziek werkt hij samen met Lukas Maes, die ook in YOKAN zat, en producer Domien Cnockaert.

Debuutsingle “Julia” is een popliedje zoals we dat al eens graag hebben op een zomerse dag. De synthpop voelt meteen vertrouwd aan, de beat is uitnodigend en het doet wat denken aan Lauv en Troye Sivan. Het zeemzoete nummer gaat zoals vele anderen over de liefde en zal misschien wel de harten van tieners doen smelten. Voor ons mocht het net iets gekruider, zodat het iets meer uit de massa zou springen, maar als eerste single is “Julia” toch beloftevol. Aan het einde breekt de muziek wat los en zo sluit JORAN op een leuke manier af.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

956 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Julía - "Peachy"

Julie Benoit bracht al onder verschillende namen muziek uit, maar sinds kort doet ze dat onder de artiestennaam Julía. Met dat project…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wu Qing-Feng & AURORA - "Storm"

Wat we alvast kunnen stellen over deze single is dat het een zeer unieke samenwerking is. De Noorse zangeres AURORA brak in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.