Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Benz Pharaoh – “Don’t Stop”

Al wie vertrouwd is met het Antwerpse hiphoplandschap heeft waarschijnlijk al wel eens de naam van Benz Pharaoh horen vallen. De trotse Mechelaar leerden we kennen als vertrouweling van Antwerpse trots Rare Akuma, met wie hij al op meerdere nummers samenwerkte. Zo kregen we Benz te horen op Akuma’s laatste track “ANGER ANGELS” en was hij ook van de partij om de Trix Club af te breken op Hellraiser phase two. Ook zijn solo repertoire mag er echter wezen. Young Stunna’s debuutalbum Stunna4stunna dateert uit 2018 en dit jaar heeft hij al vijf singles en een ep achter de kiezen. Daar besloten Benz en producer YUNGSTEALY als kerstcadeautje dus nog een nieuwe single bovenop te doen.

Op “Don’t Stop” is een grote rol weggelegd voor beatmaker YUNGSTEALY. Op de drukke begeleiding met onrustige samples en zweverige geluidseffecten creëert hij een koortsachtige sfeer waarin Benz Pharaoh zich helemaal thuis voelt. Ook Benz draagt zijn steentje bij met een karrenvracht adlibs om de weinige gaatjes die er nog zijn op te vullen. Op zijn tekst en aflevering kan de jonge Mechelaar stilaan een handelsmerk plakken: melodische bars gedrenkt in autotune en met de nodige verwijzingen naar verdovende middelen sieren deze track. “Don’t Stop” krijgt ons aan het bewegen, hopelijk snel ook samen in de club!

Instagram / Twitter 

31 posts

About author
Soms Blue, Altijd Pink.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rare Akuma & sake - “DOOM DESIRE”

Rare Akuma, ken je hem nog? 2020 ging zijn jaar zijn, maar corona stak daar helaas een stokje voor. Het begon nochtans…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Megan Thee Stallion - "Don't Stop" (feat. Young Thug)

Terwijl Cardi B nog op haar lauweren rust na het monstersucces van “WAP” is feature Megan Thee Stallion alweer in de studio…
LiveRecensies

Glints @ OLT Rivierenhof: Van het zitje

Er eens gezellig op uit met wat live muziek? OLT Rivierenhof maakt het ook deze zomer mogelijk en nodigt dit jaar binnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.