Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single STUFF. – “Cumulus”

De spannendste band van ons Belgenlandje is eindelijk terug. Twee jaar nadat STUFF. old dreams new planets uitbracht, krijgen we vandaag met “Cumulus” nog eens nieuwe muziek van het vijftal te horen. Natuurlijk zaten ze de afgelopen jaren niet stil, zo konden we ze nog live aan het werk zien en waren enkele leden ook nog bezig met andere muzikale projecten. Dries Laheye deed verder met Hoera., wat leidde tot het geweldige Jauna terwijl Lander Gyselinck zijn drumkunsten bleef vertonen met onder andere Beraadgeslagen en zijn doctoraatsproject Hihats In Trees.

Aan hun stijl hebben de vijf mannen gelukkig niet al te veel veranderd. Het lappendeken van jazz, electronica en funk blijft behouden. “Cumulus” lijkt op het eerste zicht in een donkere sfeer te baden, maar dit klaart helemaal op wanneer Lander zijn drumkwaliteiten laat spreken. De band sleept ons op een kleine vijf minuten helemaal mee de wereld rond. Vanuit een donker bos belanden we op een zuiders strand, waarna we plots opduiken in een experimentele club en dit allemaal in een vloeiend geheel. We zijn blij dat STUFF. terug is, want van dit niveau lopen er niet al te veel artiesten rond in onze contreien!

FacebookTwitter/ Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zwangere Guy & Lander Gyselinck - "Ad Rem"

Zwangere Guy ken je al, onder meer van soloprojecten zoals de albums Wie Is Guy? of BRUTAAL. Ook explosieve samenwerkingen met rappers Frenetik,…
InstagramLiveRecensies

Unwind Festival (Dag 2): Alternerend af- en opladen in de oase van OLT

Unwind is een van de grote openers van de festivalzomer en meteen ook een van de nieuwe festivals die dit jaar veelvuldig…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lander & Adriaan - "Dansshow"

Lander & Adriaan is een duo bestaande uit Lander Gyselinck en Adriaan Van De Velde. Die eerste verdiende zijn strepen als drummer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.