Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single STUFF. – “Cumulus”

De spannendste band van ons Belgenlandje is eindelijk terug. Twee jaar nadat STUFF. old dreams new planets uitbracht, krijgen we vandaag met “Cumulus” nog eens nieuwe muziek van het vijftal te horen. Natuurlijk zaten ze de afgelopen jaren niet stil, zo konden we ze nog live aan het werk zien en waren enkele leden ook nog bezig met andere muzikale projecten. Dries Laheye deed verder met Hoera., wat leidde tot het geweldige Jauna terwijl Lander Gyselinck zijn drumkunsten bleef vertonen met onder andere Beraadgeslagen en zijn doctoraatsproject Hihats In Trees.

Aan hun stijl hebben de vijf mannen gelukkig niet al te veel veranderd. Het lappendeken van jazz, electronica en funk blijft behouden. “Cumulus” lijkt op het eerste zicht in een donkere sfeer te baden, maar dit klaart helemaal op wanneer Lander zijn drumkwaliteiten laat spreken. De band sleept ons op een kleine vijf minuten helemaal mee de wereld rond. Vanuit een donker bos belanden we op een zuiders strand, waarna we plots opduiken in een experimentele club en dit allemaal in een vloeiend geheel. We zijn blij dat STUFF. terug is, want van dit niveau lopen er niet al te veel artiesten rond in onze contreien!

FacebookTwitter/ Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInstagramInterviewsUitgelicht

Interview Lander Gyselinck: ‘Disleksikon is niet mooi of pleasing, maar een wereld die voordien nog niet gehoord was’

Is het fair om te zeggen dat Lander Gyselinck een van de meest gerenommeerde muzikanten uit ons Belgenland is? Met projecten als…
AlbumsRecensies

Hihats In Trees - Disleksikon ep (★★★★): Een experimentele kennismaking die smaakt naar meer

Na vier singles is het tijd voor de debuutplaat van Hihats In Trees. HhiT is het soloproject van Lander Gyselinck, drummer bij…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hihats In Trees - "Luuk Shuffle"

Hihats In Trees is een naam die je misschien nog niets zegt, maar de man achter dit project is al lang geen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.