Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Emma Dawkins – “Amateur Pop”

Liefhebbers van amusante Britse popmuziek; jullie kunnen vandaag een coronaproof feestje houden, want er is zonet een nieuwe ster op het toneel tevoorschijn gekomen. Het is de 23-jarige Emma Dawkins, die op haar vijftien al ontdekt werd op Soundcloud door twee Duitsers. Hierdoor belandde ze als frontvrouw en songwriter in de band Kafka Tamura, maar na acht lange jaren voelt de jongedame uit Southampton zich eindelijk volledig klaargestoomd voor een solocarrière. Daarmee gaat ze binnenkort sowieso heel wat tienerharten sneller doen slagen.

Met haar debuutsingle “Amateur Pop” zou dat volgens ons zeker ook al moeten lukken. Het is een verfrissend nummer dat door de pakkende en verslavende stem van de zangeres naar een hoger niveau wordt getild. Dat voelen we het meest aan als we richting het refrein gaan en de dansbare ondertoon een gevestigde waarde wordt die niet meer verdwijnt. Misschien mocht er nog een tikkeltje meer variatie in haar debuut zitten, maar ‘amateuristisch’ is het zeker niet!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nathan Dawe – “Way Too Long" (feat. Anne-Marie & MoStack)

De Britse DJ Nathan Dawe heeft de handen ineengeslagen met singer-songwriter Anne-Marie en rapper MoStack om een nieuw nummer uit te brengen….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Clara Luciani - "Le reste"

Over de taalgrens heen is Clara Luciani al lang geen nobele onbekende meer, maar hier lijkt een doorbraak nog even op zich…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Sven Ross - ''Heart Against The Rocks''

Wie jarig is trakteert, moet Sven Ross hebben gedacht. En niet zomaar een traktatie. Op z’n verjaardag deelde de in Amsterdam gevestigde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.