Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cero Ismael – “Some More Time”

Cero Ismael is een gloednieuwe naam in de scene die met veel ambities klaar is om het nieuwe spilfiguur te worden in de alternatieve hiphop. De Amsterdammer loste eind september zijn eerste nummer “Missing Out” en kon ermee meteen op veel bijval rekenen. Spotify beloonde het knappe debuut met een plaats in een aantal grote afspeellijsten en dat leverde hem duizenden nieuwe fans op. Recent was Cero Ismael ook te horen op de lockdownplaat van het Brusselse YellowStraps, maar het is vooral uitkijken naar zijn eigen project waar hij bijna twee jaar aan werkte. “Some More Time” mag ons daar al warm voor maken.

Cero Ismael heeft in die twee jaar een zeer eigen geluid gecreëerd die ergens stroomt tussen r&b, hiphop en zelfs vleugjes soul. De vermenging van deze drie kerngenres zorgt ook op “Some More Time” voor een zeer pure en authentieke luisterervaring. De dromerige gitaarlijn neemt ons in het begin op sleeptouw en wordt al snel vergezeld door de veelzijdige stem van Cero Ismael. De Nederlander komt op “Some More Time” ook zeer poëtisch uit de hoek en voorziet het refrein van een glorieuze dosis melancholie. Cero Ismael is een van onze favoriete ontdekkingen uit de lage landen van de afgelopen maanden!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2028 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret (Festivaldag 2): Weinig geheimen, weinig verrassingen

We mogen weer! Dat was het overheersende gevoel op de eerste festivaldag van Best Kept Secret. Het vernieuwde terrein was nog even…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Acht niet te missen acts op Best Kept Secret 2022!

Best Kept Secret is voor veel muziekliefhebbers geen geheim meer en opent deze vrijdag weer voor drie dagen zijn grootse poorten. Na…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cero Ismael - "Tell Me How/Birds"

De Amsterdamse artiest Cero Ismael won ons hart met zijn eerste twee singles, “Missing Out” en “Some More Time”, die hij eerder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.