Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NOTD – “Nobody” (feat. Catello)

Leeftijd is een abstract concept en staat niet meteen in verband met talent. Dat bewijzen de jongens van NOTD nog maar eens opnieuw. Samuel Brandt en Tobias Danielsson, 19 en 21 jaar oud, leerden elkaar kennen via SoundCloud. Het duo vergaarde bekendheid met remixes van onder andere Shawn Mendes, Ed Sheeran, Alessia Cara en Rihanna en hun eigen nummers “So Close” en “I Wanna Know”, samen met Bea Miller. “Nobody” is iets donkerder dan we van hen gewend zijn, maar dat kan in deze kille najaarsdagen zeker geen kwaad.

Met de combinatie van een aanstekelijke synthmelodie en een tekst die je meteen doet denken aan de laatste persoon die je hart heeft gebroken, creëren NOTD en Catello een mix van euforie en melancholie. “Nobody” straalt enerzijds duistere herfstvibes uit, anderzijds is het een perfect dansbare track met night pop en future house invloeden. Brandt en Danielsson gaan in elke single voor een unieke klank, en kiezen voor samenwerkingen die deze het beste naar boven brengen. Catello is nog geen bekende naam binnen het genre. Daar zal nu ongetwijfeld verandering in komen.

NOTD heeft recent de kaap van een miljard streams gehaald op spotify en telt meer dan zeven miljoen maandelijkse luisteraars. Met dit moody in-de-regen-in-de-auto-zitten-en-naar-buiten-staren-nummer zullen zich daar vast en zeker nog wat nieuwe fans bijvoegen.

Facebook / Instagram / Twitter

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofi Tukker & John Summit - "Sun Came Up"

Nu de vakantie voorbij is en scholen weer zijn begonnen, hunkeren we allemaal naar de vakantie, ook al was die anders dan…
AlbumsRecensies

K/DA - ALL OUT (★★★½): Fictieve popgroep maakt levensechte indruk

K/DA is niet de eerste virtuele muziekband. Alvin and the Chipmunks bestaat al sinds 1958 en daarna verschenen er nog talloze fictieve…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bea Miller - "wisdom teeth"

Bea Miller is een 21-jarige Amerikaanse zangeres, tekstschrijfster en actrice. Toen ze dertien jaar was, nam ze in de Verenigde Staten deel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.