Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bea Miller – “wisdom teeth”

Bea Miller is een 21-jarige Amerikaanse zangeres, tekstschrijfster en actrice. Toen ze dertien jaar was, nam ze in de Verenigde Staten deel aan het tweede seizoen van X factor waarbij ze op de negende plaats eindigde. In 2014 bracht ze haar debuut ep Young Blood uit waarop ze een jaar later, op 16-jarige leeftijd, haar debuutalbum Not an Apology uitbracht. Miller was een aantal keer te zien als openingsact bij de tour van Demi Lovato, Fifth Harmony en Selena Gomez. Ze bracht ook al nummers uit met Jessie Reyez (“FEELS LIKE HOME”), Snakehips (“NEVER GONNA LIKE YOU”) en ook met NOTD (“I Wanna Know”) waarmee ze een plek in de top twiting scoorde in enkele landen. Nu is ze terug met “wisdom teeth”.

In haar nieuwste single “wisdom teeth” zingt ze over het verliezen van haar wijsheid door het trekken van haar wijsheidstanden en vooral over wat ze mist sinds ze weg zijn. Het nummer begint vrij tot zeer rustig en met wat eenvoudig klinkende instrumenten kunnen we ons volledig focussen op Bea haar stem. We horen een muzikale opbouw, maar net voor het refrein wordt de muziek een seconde omlaag gehaald en onmiddellijk daarna komt er een evenwicht tussen vocals en instrumenten. Het refrein is bijgevolg een plakkend deuntje want na één keer luisteren, blijft het al meteen in je hoofd hangen.

Dat stilzitten niet in Miller haar woordenboek geschreven staat, weten we ondertussen al want ze bracht al eerder dit jaar de ep’s quarantine, sad boy hour en lust uit. Deze single is daar opnieuw het bewijs van want hij is dan ook het eerste nummer van een opkomende ep. Geniet de komende drie minuten en begin alvast te verlangen naar haar volgende nummers

Facebook / Instagram / Website / Spotify

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Waking Up Dreaming"

Enkele maanden geleden kregen we te horen dat er een documentaire over Shania Twain ging verschijnen over haar zeer bewogen leven. Daarvoor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles IVE - "After LIKE" & "My Satisfaction"

De meiden van de Zuid-Koreaanse meidengroep IVE staan nog niet lang als groep op het podium, maar hebben toch reeds hun stempel…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Panic! at the Disco – Viva Las Vengeance (★★½): Panic! in het theater

Zoals bijna iedereen weet, begon Panic! at the Disco ooit als een emopopgroep. Intussen werden de skinny jeans en gestijld haar al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.