Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Alessia Cara – “Ready”

©CPU– Lies Borgers

Covers op YouTube plaatsen kan wel eens nuttig blijken, want voor Alessia Cara betekende het de start van haar muzikale carrière. Een debuutplaat volgde al gauw en leverde Cara (weliswaar pas drie jaar later) een Grammy op voor ‘Beste Doorbraak’. Verleden jaar boekte de Canadese popartieste successen met opvolger Growing Pains en vandaag werd de eerste single van haar aankomende ep uitgebracht. “Ready” stoomt ons helemaal klaar voor This Summer, al zullen we daar nog op moeten wachten tot 6 september.

Als Alessia Cara van plan is om verder te gaan op dit elan, kan This Summer wel eens een stralende verzameling van zomerse popplaatjes worden. Een toegankelijke melodie zonder al te ingewikkelde tekst doet het refrein openbloeien en zal nog dagenlang blijven hangen. Wel zullen de genadeloze critici onder ons er snel klaar mee zijn; “Ready” is namelijk niet zo vernieuwend en al snel heb je alle zetten wel gehoord. Maar soms moet het nu eenmaal niet meer zijn dan catchy en gelukzalig, en daarin laat Alessia Cara dan ook geen enkele steek vallen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

22 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief