Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran & Khalid – “Beautiful People”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Wie had ooit gedacht dat Ed Sheeran zo een gevierde superster ging worden? Beginnen deed hij op straat als busker, maar intussen verkoopt hij voetbalstadia aan de lopende band uit. Vorige zomer stond hij bijvoorbeeld voor een uitverkochte weide in Werchter en mag hij zich toch wel een van de enige acts noemen die dit weet klaar te krijgen. Zelfs een Madonna, Fleetwood Mac of een Guns ‘N’ Roses slaagden er niet in. Op 12 juli brengt de rosse Ier zijn vierde album No. 6 Collaborations Project uit en ook dat gaat weer voor mooie cijfers zorgen.

Na o.a. “I Don’t Care” te lossen met Justin Bieber of recent nog “Cross Me” met Chance The Rapper, gaat Sheeran nu de samenwerking aan met Khalid. De Amerikaanse tienerheld is in een enorme groeifase en weet zijn laidback stijl dus ook goed in de nieuwe “Beautiful People” te steken. We moeten toch wel toegeven dat Sheeran weet waarmee hij bezig is, want ook deze single gaat een populaire radiohit worden. Onverwacht is het allemaal niet, maar toch is het geheel piekfijn in orde. De zoveelste hit van de Britse superster is dus een feit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1378 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran - "Shivers"

Je kent hem wel, Ed Sheeran, de jongen die met zijn gitaar zo’n tien jaar geleden een megahit wist te scoren met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran - "Visiting Hours"

We durven niet zeggen of Ed Sheeran de wiskundeknobbel van zijn klas was, maar als we op zijn albumtitels afgaan, lijkt het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khalid - "New Normal"

Het zogenaamde ‘nieuwe normaal’ is een ietwat traumatische benaming die we maar al te graag achter slot en grendel bewaren, maar voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.