Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran & Khalid – “Beautiful People”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Wie had ooit gedacht dat Ed Sheeran zo een gevierde superster ging worden? Beginnen deed hij op straat als busker, maar intussen verkoopt hij voetbalstadia aan de lopende band uit. Vorige zomer stond hij bijvoorbeeld voor een uitverkochte weide in Werchter en mag hij zich toch wel een van de enige acts noemen die dit weet klaar te krijgen. Zelfs een Madonna, Fleetwood Mac of een Guns ‘N’ Roses slaagden er niet in. Op 12 juli brengt de rosse Ier zijn vierde album No. 6 Collaborations Project uit en ook dat gaat weer voor mooie cijfers zorgen.

Na o.a. “I Don’t Care” te lossen met Justin Bieber of recent nog “Cross Me” met Chance The Rapper, gaat Sheeran nu de samenwerking aan met Khalid. De Amerikaanse tienerheld is in een enorme groeifase en weet zijn laidback stijl dus ook goed in de nieuwe “Beautiful People” te steken. We moeten toch wel toegeven dat Sheeran weet waarmee hij bezig is, want ook deze single gaat een populaire radiohit worden. Onverwacht is het allemaal niet, maar toch is het geheel piekfijn in orde. De zoveelste hit van de Britse superster is dus een feit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1576 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran - "Celestial"

Op een dag wordt je wereldberoemd, rijg je de hits aan elkaar en weet je stadions in sneltempo uit te verkopen. En…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khalid - "Satellite"

Toen Khalid in 2017 voor het eerst zijn neus aan het venster stak, scheerde hij meteen gigantisch hoge toppen. Dankzij zijn debuutplaat American…
InstagramLiveRecensies

Ed Sheeran @ Koning Boudewijnstadion: Nagenoeg perfecte uitkomst

Wie de afgelopen weken op de Heizelvlakte rondhing, kon het al opgemerkt hebben; her en der borden met wiskundige tekens die de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.