Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single DOMS – “Destruct”

Verwacht geen verfijnde gitaarakkoorden met een warme baslijn en rustige percussie, want DOMS geeft je met hun nieuwe single “Destruct” een ruwe representatie van het genre punkrock. De drieledige muziekgroep uit Phoenix, Arizona is al een paar jaar actief en heeft reeds enkele singles en een ep op zijn naam staan, maar met “Destruct” overtreffen ze zichzelf.

De single brengt je naar ruige, vervallen stadsstraten op een grauwe regendag. Dat doet de groep aan de hand van een hard nummer waarin het samenspel van vervormde gitaar, lage bas en zware drum een agressie uitstraalt die je nauwelijks terugvindt in hedendaagse muziek. De zang, die verrijkt is met een galmeffect, versterkt dat gevoel alleen maar. Hun vorige single “Green Fuz” had wat weg van psychedelische rock, terwijl “Destruct” meer de kant opgaat van punkrock, met invloeden zoals Killing Joke, The Clash en The Sex Pistols. DOMS heeft nog niet al te veel luisteraars op Spotify, maar met “Destruct” knallen ze wel beloftevol voort.

Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Full Flower Moon Band - "Hurt Nobody"

Met “Hurt Nobody” bouwt Full Flower Moon Band verder op de sound die ze de laatste jaren zorgvuldig hebben opgebouwd. De Australische…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Silver Tongue"

Rockster Myles Kennedy lijkt van geen ophouden te weten. Begin dit jaar verleende hij zijn stem aan het vierde studioalbum van Slash….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bush - "More Than Machines"

Een goede maand geleden stonden de mannen van Bush op de Mandora Stage van Rock am Ring. Door stemproblemen van Gavin Rossdale…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.