Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Leon Bridges & Lucky Daye – “All About You”

Leon Bridges - Lucky Daye

Leon Bridges is de laatste jaren niet meer weg te denken uit het souldomein van de muziekwereld. De Amerikaanse singer-songwriter bracht zelf al de twee platen Good Thing en Coming Home uit, maar roept ook vaak de hulp van andere artiesten in. Zo werkte hij begin dit jaar samen met Khruangbin, met als resultaat het prachtige Texas Sun. Ook de voorbije maanden zat Leon niet stil en kwamen enkele singles uit met onder andere John Mayer en Terrace Martin. Nu doet hij het opnieuw met Lucky Daye in “All About You”.

“All About You” klinkt als een typisch jarennegentig r&b-nummer. Het zet in met een simpel gitaardeuntje, onmiddellijk gevolgd door Leons zwoele stem en een vette beat. Vanaf het refrein wordt hij bijgestaan door Lucky Daye, wat voor leuke meerstemmigheid zorgt. Met een gelijkaardig timbre passen de stemmen van beide zangers prachtig samen. Echt interessant wordt het nummer niet, maar we kunnen het wel omschrijven als ‘de definitie van chill’. We zakken er namelijk spontaan een beetje dieper van in onze zetel en laten ons hoofd gewillig meeknikken op het ritme.

Voor de liefhebbers van beeldmateriaal is de videoclip van het nummer trouwens een echte aanrader. Hij brengt de sfeer van het nummer volledig over en zit cinematografisch leuk in elkaar. Zeker een kijkje waard, dus.

FacebookInstagramWebsite

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

26 posts

About author
Meestal een blij (en dansend) beertje!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khruangbin & Leon Bridges - "Chocolate Hills"

Goed nieuws voor wie twee jaar geleden fan was van Texas Sun, het gelegenheidsproject tussen Khruangbin en Leon Bridges. De Texanen sloegen namelijk…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khruangbin & Leon Bridges - "B-Side"

Khruangbin & Leon Bridges, de combinatie leverde ons in 2020 een heerlijke ep Texas Sun op. Daarna gingen beide artiesten hun eigen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.