Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fisher Ice – “5:00 AM”

De zomer is er weer en iedereen weet wat dat betekent: slapeloze nachten door de zinderende hitte. Gisteren was de warmste dag van het jaar en dus het ideale moment voor de Antwerpse Fisher Ice om zijn nieuwste single “5:00 AM” te droppen. Hoewel de track over liefdesverdriet en slapeloosheid gaat, is het concept van lange nachten, waarbij je elk uur op de wekkerradio voorbij ziet glijden, voor iedereen herkenbaar. Al heeft het dan meer te maken met plakkend zweet en irritante muggen.

Nog maar twee weken geleden trakteerde Fisher Ice ons op de eerste single van zijn nieuwste project Detachment. “5:00 AM” licht het tipje van de sluier een beetje verder op en we worden steeds meer benieuwd naar het eindresultaat. Met een beat van Anders weet je dat je track hitpotentieel heeft. Daar moet je al niet meer wakker van liggen. Maar waar op “Faded” de track mee ondersteund werd door WHY, een andere Antwerpse rapper, heeft Fisher op “5:00 AM” gekozen voor de zachte stem van EVA. Haar vocals zijn zeker een meerwaarde, maar jammer dat ze wat op de achtergrond blijft.

Facebook / Instagram / SoundCloud

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

268 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GIJS - "Crack" (feat. Kleine Crack)

GIJS is een specialleke. De Nederlandse Antwerpenaar studeerde kleinkunst aan het conservatorium, maar zag zichzelf niet in de voetsporen van Willem Vermandere…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BERRY - "Cool Man"

Als je de Belgische hiphopscene al een tijdje volgt, kan je niet echt meer rond BERRY heen. Maar liefst acht albums en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ramzi -"Sterker"

Nu de Belgische hiphopscene stilaan weer op gang komt na alle problemen die de pandemie met zich meebracht, wordt ook de ‘sleeping…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.