Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Loyk – “Stay”

Je hoeft al lang niet meer bij een groot label te tekenen om je muziek aan de mens te brengen, want dankzij onder andere Spotify, YouTube en SoundCloud zijn al heel wat artiesten hun eigen weg kunnen gaan. De 21-jarige Loyk is daar een zeer mooi voorbeeld van, want zijn singles worden stilaan opgepikt door een steeds groter aantal fans. Zijn fijne mix tussen hiphop en pop schopte het onder andere al tot bij MNM en Studio Brussel, maar het zal niet meer al te lang duren voor hij ook buiten onze grenzen gehoor krijgt.

Net zoals heel wat collega’s is Loyk op dreef en is “Stay” wederom een leuke single geworden. Opnieuw had zijn vaste producer Anders (aka Remi De Roeck) zijn vingers in het spel en kan Loyk weer schitteren op de bijzonder fijne productie. De zomerse gitaarmelodie en de tedere trapbeat zorgen ervoor dat “Stay” een echte hit kan worden. We halen alvast een zoete cocktail boven en toasten op een mooie toekomst.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 juli 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief