Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Celeste – “Hear My Voice”

©️ CPU – Joost Van Hoey

Moeten we Celeste nog introduceren? De Britse soulzangeres heeft haar entree in de muziekindustrie in elk geval niet gemist. Al van voor haar deelname aan BBC Sound of 2020 deed ze wereldwijd al monden openvallen met haar prachtige stemgeluid, maar het is wel dankzij haar overwinning in die wedstrijd dat haar carrière een extra duwtje in de rug kreeg. Met singles als “Stop This Flame” en “Little Runaway” domineerde ze de afgelopen maanden de radio. Toch werd ook zij getroffen door het coronavirus. Haar debuutplaat werd met een half jaar uitgesteld en ook door de tournee, waarbij nieuwe potentiële hartjes gewonnen konden worden, werd een streep getrokken. Toch bleef Celeste niet bij de pakken zitten en loste ze vandaag een nieuw nummer, dat op de soundtrack van The Trial of the Chicago 7 komt te staan.

We vergeleken Celeste op haar vorige single al eens met Adele en ook vandaag doet ze die vergelijking alle eer aan. “Hear My Voice” komt al lekker uit de startblokken met een euforisch symfonisch orkest en de Britse haar stem. De strijkers en jazzy piano passen perfect onder de zeemzoete klanken die Celeste produceert. De nieuwste worp van de jongedame is er eens eentje waarop haar stem niet voor de volle honderd procent in de spotlights staat, maar waarop alles tot een mooi geheel samenloopt. Emotioneel, eerlijk, puur en vooral ijzersterk: Celeste gaat een rooskleurige toekomst tegemoet.

Op 15 januari 2021 brengt Celeste haar debuutalbum Celeste uit. The Trial of the Chicago 7 speelt vanaf 16 oktober.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

973 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Amber-Simone - "Black, No Sugar"

In 2017 verscheen met “Taught Me Better” de eerste single van Amber-Simone, waarna nog een handvol singles volgden. Inmiddels is het echter…
AlbumsRecensies

Celeste - Not Your Muse (★★★★): Prachtig, puik en pittig

“Strange”, de prachtige compositie waarmee Celeste doorbrak, zorgde ervoor dat ze het bij ons een dik jaar geleden tot Grote Beer van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Celeste - "Love Is Back"

In januari werd Celeste uitgeroepen tot BBC’s Sound Of 2020 en een maand later kreeg ze haar meer dan verdiende eerste Brit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.