Nieuwe singlesOude Bekenden

Celeste wint BBC Sound Of en deelt nieuwe single “Stop This Flame”

2020 wordt het jaar van Celeste, want de in Los Angeles geboren zangeres is in zowat elke ‘Ones To Watch’-lijst terug te vinden. De Britse souldiva in spe werd ook bij ons een ‘Grote Beer Van Morgen‘, mede dankzij haar tijdloze meesterwerk “Strange“. Met dat nummer haalde ze in België ook haar eerste Ultratop-notering binnen en is ze niet meer van de radio weg te krijgen. De grote doorbraak volgt ten laatste in februari, wanneer ze op de prestigieuze Brit Awards mag optreden als winnaar van de gerenommeerde ‘Rising Star’-award. Hiermee volgt ze onder andere Adele, Florence & the Machine en Sam Smith op. Ook is ze nu al verkozen tot BBC Sound of 2020; de toekomst ziet er fantastisch uit voor haar.

In het nieuwe jaar start Celeste meteen met een knal, want “Stop This Flame” is pakken minder weemoedig dan “Strange” en oriënteert zich meer in de richting van eerdere releases “Lately” of “Summer”. Ze verhoogt het tempo dus en het gaat haar zeer goed af. Het refrein spreekt tot de verbeelding en laat haar hese stemgeluid goed tot zijn recht komen. “Stop This Flame” is iets toegankelijker voor het grote publiek en zo vermoeden we dat ze haar eerste toptienhit vlotjes kan halen.

Op 1 mei staat Celeste in de Orangerie van de Botanique. De laatste tickets zijn nu te koop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1338 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Celeste - Not Your Muse (★★★★): Prachtig, puik en pittig

“Strange”, de prachtige compositie waarmee Celeste doorbrak, zorgde ervoor dat ze het bij ons een dik jaar geleden tot Grote Beer van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Celeste - "Love Is Back"

In januari werd Celeste uitgeroepen tot BBC’s Sound Of 2020 en een maand later kreeg ze haar meer dan verdiende eerste Brit…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 22 beste muziekvideo's van 2020

Door het gebrek aan liveshows verlegden heel wat acts hun focus in 2020 en werkten ze samen met hun creatieve teams intrigerende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.