Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ruby Grace – “No More Dreams”

Ruby Grace is fan van Bratz-poppen, eenhoorns en glitter, wat zich ook weerspiegelt in haar kleurrijke esthetiek. Ondertussen is het al bijna twee jaar geleden dat haar debuutsingle “Lipgloss” uitkwam, en de evolutie die ze sindsdien doormaakte is zeker opmerkelijk te noemen. Haar popsongs werden nog pittiger en leverden haar in totaal al meer dan een half miljoen streams op.

Ruby Grace gooit het voor “No More Dreams” eens over een andere boeg en zo zingt ze voor het eerst over een dromerige trapbeat. Na haar catchy singles “Jawbreaker” en “My Gem” pakt ze het dus nu wat rustiger aan, en ook dat levert een leuke single af. Het is iets minder opgetogen en bubbly, maar net dat maakt het interessant doordat we nog eens een andere kant van deze Belgische popprinses mogen horen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 september 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief