Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ruby Grace – “Jawbreaker”

Ruby Grace is misschien wel dé nieuwe Belgische popzangeres die je volgend jaar overal zal tegen komen. Een jaar geleden riepen we de jonge zangeres nog uit tot een ‘Grote Beer Van Morgen‘ en speelde ze op ons Dansende Beren Verjaardagsfeest. In de zomer mocht ze dan Pukkelpop openen en loste ze met “Glitter” een energiek popnummer. Nu is ze terug met nieuw werk en klinkt ze beter dan ooit te voren.

“Jawbreaker” is Ruby’s eerste release bij Warner Music en kenmerkt dan ook de start voor een nieuw hoofdstuk. Ze werkte voor de single samen met Shoeba, een duo dat al hits scoorde met o.a. Roméo Elvis. “Jawbreaker” is jong, ambitieus en kleurrijk, wat zich ook vertaalt in de videoclip waarvoor ze zelf het scenario schreef. De Belgische popindustrie mag zijn hartje vasthouden, want met Ruby Grace hebben ze er een zeer beloftevolle dame bij die we ook in het buitenland zien scoren.

Ruby Grace speelt op zondag 23 februari samen met Tsar B, Dvtch Norris en Ashley Morgan in de AB. Tickets voor die concertavond zijn nog steeds te koop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief