Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ruby Grace – “My Gem”

Er zijn maar weinig popartiesten in België die zo uitdagend en interessant zijn als Ruby Grace. Nadat ze in 2019 haar eerste grotere stappen zette en onder andere Pukkelpop mocht openen, veranderde ze dit jaar van label en bracht ze in februari meteen haar grootste hit tot nu toe uit. “Jawbreaker” haalde op Spotify al ruim over de 100.000 streams en de clip werd al meer dan 40.000 keer bekeken. Ook de nieuwe single heeft weer alles in huis om een echt succes te worden.

Met “My Gem” kan Ruby Grace alweer een pareltje aan haar collectie nummers toevoegen, want het speelse elektropopnummer is weer ontzettend catchy geworden. Haar kenmerkende stem en de kleurrijke productie weten elkaar wederom te versterken en zo blijft opnieuw de zoetheid van dit nummer hangen. We kunnen stilaan niet anders dan Grace onze Belgische Charli XCX noemen, want er zijn gewoon weinig Belgische zangeressen die iets gelijkaardigs op poten zetten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 mei 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief