Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Ruby Grace – “Lipgloss”

Jong, zwoel én Belgisch. Drie woorden die (de muziek van) Ruby Grace perfect omschrijven. Ruby Grace is het soloproject van een 20-jarige (!) dame uit Hasselt. Voor dit soloproject stond ze op het podium met Misguided, maar nu besloot ze er dus zelf voor te gaan. Wat het nog straffer maakt, is dat ze alles zelf schrijft, want haar muziek klinkt al uiterst volwassen voor een 20-jarige. Alweer een interessante toevoeging aan de Belgische popwereld, en wie weet zelfs erbuiten, want op “Lipgloss” klinkt Ruby Grace meer dan internationaal.

“Lipgloss” is de eerste worp van de jongedame, en wat voor één! Het is een heerlijk electropop-nummer waar de zwoelheid vanaf spat. Haar vocals kan je een beetje vergelijken met Amy Whinehouse, maar dan in een modern jasje gestoken. Het nummer begint met een mysterieuze intro en bouwt daarna in verschillende laagjes synths op naar een sensueel slot. “Lipgloss” had met z’n 2:36 minuten voor ons gerust een pak langer mogen duren. Ruby Grace is een Belgische artieste om in het oog te houden, haar toekomst ziet er veelbelovend uit met muziek als deze.

Oh ja, het nummer wordt vergezeld door een uiterst leuke videoclip die je hieronder kan bekijken!

 

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Fleddy Melculy - And just niks for all (★★): And just niks speciaal aan

Je weet dat je naar Fleddy Melculy luistert als een nummer dat nergens over gaat het meest diepzinnige is op de nieuwe…
AlbumsRecensies

Brent Beukelaer - Heen zonder weer (★★★½): Indie voor kleinkunstliefhebbers

Brent Beukelaer, ons welbekend van The Radar Station en winnaar van de Nekka-wedstrijd in 2016, is al een tijdje bezig aan zijn…
LiveRecensies

Ensemble Ão @ Zomersessies Merksem: Het mooiste wat we ooit zagen, hoorden, voelden!

‘Dit is het mooiste wat ik ooit gezien heb!’, uitte onze tafelgenoot. En ja, dat kunnen we enkel beamen. Het mooiste dat…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.