banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam Smith – “Diamonds”

Love Goes is de nieuwe titel van Sam Smiths derde album. De langspeler die The Thrill Of It All uit 2017 opvolgt, zou normaal al in mei zijn uitgegeven, maar tijdens een pandemie een album uitbrengen vond Smith geen goed idee. Hen heeft hun album grondig herwerkt aangezien de dood een terugkerend onderwerp was op het album dat origineel To Die For zou heten. Sinds vorig jaar kregen we al redelijk wat singles te horen gekregen en deze zijn allemaal geschrapt op het het meest recente “My Oasis” na. Nummers als “Dancing With A Stranger“, “How Do You Sleep?” en “I’m Ready” zullen wel op de deluxe editie van Love Goes staan.

Op het nieuwe “Diamonds” krijgen we de Sam Smith te horen die we ondertussen gewoon zijn. De heel herkenbare stem gaat gepaard met dansbare muziek. Ondanks dat het lied catchy is en gelukshormonen doet vrijkomen, weet het niet even hard te overtuigen als pakweg “To Die For” en stelt net als de meest recente single wat teleur. Sleept de opbouw naar het derde Sam Smith album al te lang aan waardoor we hun dansbare sound al meer dan genoeg gehoord hebben? Of zal Smith er toch nog in slagen ons aangenaam te verrassen eens Love Goes in de winkelrekken verschijnt. We ontdekken het op 23 oktober.

Love Goes is te koop vanaf 23 oktober.

Facebook / Instagram / Website 

805 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

OneRepublic – Human (★★★½): Introspectieve altpop die wil inspireren en emotioneren

Het is intussen acht jaar geleden dat OneRepublic sterren telde. “Counting Stars”, vanop hun derde album Native, mag zich met meer dan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam Smith - "The Lighthouse Keeper"

Amper een maand na het verschijnen van Love Goes is Sam Smith er opnieuw, maar deze keer met iets anders dan dat we…
AlbumsRecensies

Sam Smith - Love Goes (★★★½): De veelzijdigheid van een relatiebreuk

Sam Smith verwarmde in de eerste helft van het vorige decennium voor het eerst de wereld met een mooie stem, die tot…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.