Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sam Smith – “Diamonds”

Love Goes is de nieuwe titel van Sam Smiths derde album. De langspeler die The Thrill Of It All uit 2017 opvolgt, zou normaal al in mei zijn uitgegeven, maar tijdens een pandemie een album uitbrengen vond Smith geen goed idee. Hen heeft hun album grondig herwerkt aangezien de dood een terugkerend onderwerp was op het album dat origineel To Die For zou heten. Sinds vorig jaar kregen we al redelijk wat singles te horen gekregen en deze zijn allemaal geschrapt op het het meest recente “My Oasis” na. Nummers als “Dancing With A Stranger“, “How Do You Sleep?” en “I’m Ready” zullen wel op de deluxe editie van Love Goes staan.

Op het nieuwe “Diamonds” krijgen we de Sam Smith te horen die we ondertussen gewoon zijn. De heel herkenbare stem gaat gepaard met dansbare muziek. Ondanks dat het lied catchy is en gelukshormonen doet vrijkomen, weet het niet even hard te overtuigen als pakweg “To Die For” en stelt net als de meest recente single wat teleur. Sleept de opbouw naar het derde Sam Smith album al te lang aan waardoor we hun dansbare sound al meer dan genoeg gehoord hebben? Of zal Smith er toch nog in slagen ons aangenaam te verrassen eens Love Goes in de winkelrekken verschijnt. We ontdekken het op 23 oktober.

Love Goes is te koop vanaf 23 oktober.

Facebook / Instagram / Website 

18 september 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief