Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sam Smith – “How Do You Sleep?”

De Britse nachtegaal Sam Smith mag tot de meest geliefde stemmen uit Groot-Brittannië gerekend worden en is inmiddels veel meer dan enkel een artiest met een gouden stem. Sam liet dit jaar weten dat hij non-binair is en zich dus niet als vrouw of man identificeert. Een grote, moeilijke stap die hem echter nog sterker maakte. Met zijn miljoenen verkochte platen en een uitverkochte arenatour achter de rug, kan Smith zich dan ook gelukkig prijzen.

Na het grote succes van “Dancing With a Stranger” met Normani en de zomerhit “Promises” met Calvin Harris, doet Sam Smith het opnieuw solo. In “How Do You Sleep?” wordt een gevolg gebreid aan die nieuwe sound die zo fris en fruitig overkomt. Het nummer is een moderne poptrack geworden die aan spannende elementen gelukkig geen gebrek heeft en zo dus een boeiend geheel vormt. Ook de clip ziet er strak en klassevol uit. Sam Smith weet duidelijk waar hij mee bezig is en dat siert hem.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 juli 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief