Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam Smith & Normani – “Dancing With a Stranger”

Sam Smith is één van de grootste mannelijke popsterren ter wereld en stond in 2018 nog in een uitverkocht Sportpaleis, waar hij nog maar eens met zijn grote stem wist te verbazen. Nadat hij BBC Sound of 2014 werd, ging het voor hem pijlsnel en dat zou bij Normani dit jaar ook kunnen gebeuren. Normani is lid van Fifth Harmony, waar Sam Smith gigantische fan van is, en droomt van een grote solo-carrière. Dit jaar brengt ze haar eerste album uit en gaat ze op tour met Ariana Grande. Zowel Smith als Kordei brachten in 2018 een nummer met Calvin Harris uit en daar oriënteert zich de sound van hun samenwerking een beetje aan.

“Dancing With a Stranger” is niet gemaakte voor grootse feestjes, maar is eerder een laidback pop nummer geworden waar je ook helemaal warm van wordt. Dat het nummer iets te veel in dezelfde sfeer blijft hangen, is hierbij niet bepaald een minpunt want bij beide artiesten lijkt de sound perfect te passen. Het refrein had iets pittiger mogen zijn zodat het zich wat meer onderscheidt van de rest van het nummer, maar dat is dan ook het enige knelpunt van deze samenwerking. Wie weet hebben we bij deze ook de eerste hit uit 2019.

1383 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

OneRepublic – Human (★★★½): Introspectieve altpop die wil inspireren en emotioneren

Het is intussen acht jaar geleden dat OneRepublic sterren telde. “Counting Stars”, vanop hun derde album Native, mag zich met meer dan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Normani - "Wild Side" (feat. Cardi B)

Het is intussen alweer een hele tijd geleden dat de Amerikaanse vrouwengroep Fifth Harmony de radiozenders onveilig maakte. Sinds 2016 aast Normani…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam Smith - "The Lighthouse Keeper"

Amper een maand na het verschijnen van Love Goes is Sam Smith er opnieuw, maar deze keer met iets anders dan dat we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.