Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam Smith – “My Oasis” (feat. Burna Boy)

Normaal gezien konden we al enkele maanden geleden genieten van de derde plaat van Sam Smith, maar dankzij ons favoriete virus besloot de Britse zanger om de release even on hold te zetten. Een nieuwe datum is er nog niet, maar Smith liet ook al weten dat de titel niet meer To Die For zal zijn. Wel kregen we al heel wat singles te horen. Zo werd “I’m Ready” met Demi Lovato een stoerdere hit, terwijl hen op “To Die For” nog heel ingetogen klonk. Dat derde album zal dus redelijk gevarieerd gaan klinken, maar altijd met die herkenbare, breekbare Sam Smith-touch. Die lijn trekt de Brit vandaag gewoon verder, want op het nieuwe “My Oasis” werkt Smith samen met de Nigeriaanse rapper Burna Boy.

Een feature die je misschien niet meteen zag gebeuren, maar het resultaat werkt wel. “My Oasis” werd een mix van pop en r&b met een dromerig tikkeltje extra. De zachte pianosample zorgt ervoor dat we ons onder een prachtige sterrenhemel wanen, terwijl de donkere beats dan weer de komst van Burna Boy aankondigen. Smith gebruikt hun hoge stem zoals gewoonlijk weer voor een emotionele touch en ook de Nigeriaanse rapper past zich daar redelijk aan aan. In de refreinen neigt het duo eerder naar melancholie, waardoor we weeral een nieuwe kant van de Brit hun derde plaat lijken te horen. De verwachtingen worden op het eerste gehoor misschien niet helemaal ingelost, maar na enkele luisterbeurten zit “My Oasis” al helemaal in je hoofd verstrengeld.

De voorlopig nog naamloze derde plaat van Sam Smith zou later dit jaar nog verschijnen.

Facebook / Instagram / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1355 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam Smith – “Love Me More”

Dat het tegenwoordig niet allemaal kommer en kwel hoeft te zijn bewijst Sam Smith met hun eerste nieuwe single sinds 2020. Na…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Anderson .Paak, Roddy Ricch, Burna Boy en meer naar Les Ardentes 2022!

Les Ardentes strooit de laatste dagen weer met flink wat namen en is goed op weg om zijn strafste line-up tot nog…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Burna Boy - "B. D'OR" (feat. Wizkid)

The African Giant lost net voor het einde van het jaar toch nog nieuwe muziek. Burna Boy geniet inmiddels in grote delen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.