Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Osees – “Electric War”

Vandaag verscheen met Protean Threat een gloednieuw album van de garagerockers van Osees. Dat betekent niet dat we lang moeten wachten op nieuwe muziek, want vandaag heeft de band alweer een nieuwe 12″ aangekondigd. Normaal zou die eerder dit jaar al uitgekomen zijn, maar door corona moest hij even op zich laten wachten en werd er meer tijd gemaakt voor de promotie voor hun plaat van vandaag. Toch veegt de groep zijn voeten aan alle conventies en leveren ze ook vandaag een gloednieuw nummer af. Dat is de attitude die we graag zien!

“Electric War” is een nummer dat werd opgenomen tijdens de sessies van Face Stabber vorig jaar. Toch is het niet zomaar een achterkomertje, want het nummer is vettig en stevig. Net geen twee minuten duurt de single, maar hij knalt heerlijk door met een vettige baslijn en natuurlijk een grootse portie fuzz. Dat we na Protean Threat al zo snel weer van nieuwe muziek kunnen genieten, is geen verrassing als je band John Dwyer in zijn rangen heeft en je bandnaam Oh Sees, Thee Oh Sees, Osees, OCS of iets dergelijk is. Op 16 oktober verschijnt de volledige ep!

3179 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Osees - "Gong Experiment"

Osees komt weer aanzetten met een rammelend staaltje singlepsychedelica. De veelzijdige (ooit garage-)rockband die al sinds 1997 de chronische identiteitscrisis tot haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Osees - "Scramble Experiment"

Als je denkt dat jij je verveeld hebt tijdens de lockdown, denk dan ook eens aan wat die arme workaholic van een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.