Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Osees – “Electric War”

Vandaag verscheen met Protean Threat een gloednieuw album van de garagerockers van Osees. Dat betekent niet dat we lang moeten wachten op nieuwe muziek, want vandaag heeft de band alweer een nieuwe 12″ aangekondigd. Normaal zou die eerder dit jaar al uitgekomen zijn, maar door corona moest hij even op zich laten wachten en werd er meer tijd gemaakt voor de promotie voor hun plaat van vandaag. Toch veegt de groep zijn voeten aan alle conventies en leveren ze ook vandaag een gloednieuw nummer af. Dat is de attitude die we graag zien!

“Electric War” is een nummer dat werd opgenomen tijdens de sessies van Face Stabber vorig jaar. Toch is het niet zomaar een achterkomertje, want het nummer is vettig en stevig. Net geen twee minuten duurt de single, maar hij knalt heerlijk door met een vettige baslijn en natuurlijk een grootse portie fuzz. Dat we na Protean Threat al zo snel weer van nieuwe muziek kunnen genieten, is geen verrassing als je band John Dwyer in zijn rangen heeft en je bandnaam Oh Sees, Thee Oh Sees, Osees, OCS of iets dergelijk is. Op 16 oktober verschijnt de volledige ep!

18 september 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief