Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Matt Berninger – “One More Second”

© CPU - Nathan Dobbelaere

© CPU – Nathan Dobbelaere

Nu The National even niet bezig is met eigen muziek gaan de leden allemaal hun eigen weg. Zo werkten de Dessner broers samen met onder andere Taylor Swift en Bon Iver, kwam er vorige week een gloednieuwe plaat uit van LNZNDRF en is er ook nog steeds de flamboyante frontman die naar zijn debuutsoloplaat aan het toewerken is. Serpentine Prison verschijnt op 16 oktober en daaruit kregen we met de titeltrack en “Distant Axis” al twee wondermooie voorsmaakjes. “One More Second” vult dat perfect aan.

Laat je niet misleiden door de titel, “One More Second” is de langste van de drie singles. In de meer dan vijf minuten gebeurt heel wat, maar het is vooral weer de herkenbare stem van Berninger die met alle aandacht gaat lopen. Samen met een leuk orgeltje en wat achtergrondzang wordt voor de nodige diversiteit gezorgd tegenover vorige singles. Er zit misschien iets minder krachtige emotie in, maar dat wordt gecompenseerd door het country-achtige geluid dat de instrumenten naar het einde toe omarmen.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 september 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief