Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kiiara – “Numb” (feat. PVRIS & DeathbyRomy)

De Amerikaanse Kiiara mag haar lijstje van uiteenlopende samenwerkingen vandaag alweer uitbreiden. Nadat grote namen zoals Linkin Park, het dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike en rapper Future al de revue passeerden, komen er met PVRIS en DeathbyRomy vandaag nog eens twee veelbelovende namen bij. Dat Kiiara al lang niet meer dat poppy meisje is dat met “Gold” een wereldhit scoorde, wisten we al. Ook de rockers van PVRIS ondergingen een soundwijziging. De gitaren werden op Use Me definitief aan de haak gehangen en het drietal gaat nu vol voor elektronica. Gooi daar dan nog eens de twintigjarige elektropopzangeres DeathbyRomy bij en je hebt op het eerste zicht een combo die lijkt te werken.

Het woordje ‘lijken’ werd in bovenstaande zin bewust gebruikt, want zo goed klinkt “Numb” eigenlijk niet. De titel schept dankzij de legendarische hit van Linkin Park hoge verwachtingen, maar berg die hoop maar meteen weer op. De samenwerking tussen de drie vrouwen barst van de mysterieuze synths, maar dat gaat eigenlijk net een stapje te ver. Met wat vage elektronica op de achtergrond en iets wat op een bas moet lijken doen de dames de term ‘fluisterpop’ alle eer aan, in negatieve zin wel te verstaan. Je zou denken dat Lindsey Gunn of DeathbyRomy de boel een nieuwe wending geven, maar je merkt eigenlijk niet eens wie wanneer aan het woord is. “Numb” is een dikke drie minuten in hetzelfde bedje ziek. Jammer, maar helaas.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2197 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Graspop Metal Meeting 2024 (Festivaldag 3): Duivelsgekte

Normaal gesproken zou de derde dag van een festival wat moeizamer verlopen, maar op Graspop was de sfeer dit keer exceptioneel goed….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam Tompkins - "numb"

Sam Tompkins heeft niet zijn beste maanden achter de terug. Terwijl zijn muziek gretig werd opgepikt op TikTok en co. vertoefde Sam…
InstagramLiveRecensies

Fall Out Boy @ Vorst Nationaal: Als een kind in een speelgoedwinkel

Het verhaal van Fall Out Boy is er eentje met grote dalen en hoge hoogtes. De Amerikaanse band is er weliswaar in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.