Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bad Nerves – “Electric 88”

© Theo McInnes

We hebben gevoelsmatig ontzettend lang moeten wachten op nieuwe muziek van Bad Nerves, maar dat lange wachten werd begin deze maand beloond door de Britse band met het vlijmscherpe “Baby Drummer“. Daarnaast kondigde de groep hun debuutplaat Bad Nerves aan, die vanaf 25 oktober in de rekken te vinden zal zijn. Met een fameuze livereputatie en een handvol uitgebrachte nummers achter hun naam, behoort de groep zonder twijfel tot een van de spannendste en meest veelbelovende bands uit het Verenigd Koninkrijk op dit moment. Hun succesformule behoudt de band ook op hun nieuw werk en dat levert weer een vurige single op.

Bad Nerves is helemaal opgeladen en vlammen daarom nog eens stevig door op het nieuwe “Electric 88”. Met veel venijn en energie halen de garagepunkers weer het onderste uit de kan en persen dat te samen in iets meer dan twee minuten gitaargeweld. De zang zit bovendien weer lekker ruw in de mix en dat zorgt er op zijn beurt voor dat je nog harder goesting krijgt om de remmen los te gooien. Maak je borst al maar nat voor wat een van de tofste garagepunk albums van het jaar zou kunnen worden!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1421 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Bad Nerves - Bad Nerves (★★★★): Onuitgegeven mix van zenuwslopende genres

Er is tegenwoordig onmetelijk veel (sociale) media om je als band bekend te maken aan de wereld. Een band die alles mooi…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bad Nerves - "Palace"

Op minder dan een maand van de release van hun langverwachte self-titled album, brengt Bad Nerves een nieuwe single uit. In augustus…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bad Nerves - "Baby Drummer"

Anderhalf jaar moeten we al wachten op nieuwe muziek van Bad Nerves. De Britse band zorgde met zijn eerste nummers voor behoorlijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.