Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bad Nerves – “Baby Drummer”

Anderhalf jaar moeten we al wachten op nieuwe muziek van Bad Nerves. De Britse band zorgde met zijn eerste nummers voor behoorlijk wat fuzz en dat resulteerde in een drukke touragenda met shows over heel Europa. In tussentijd werkte het garagepunkviertal uit Essex duchtig aan een debuutplaat en deze zit er nu aan te komen. Het zelfbenoemde debuut verschijnt op 23 oktober via het Nederlandse independent label Suburban Records, en naast dit goede nieuws werd er vandaag ook nog een nieuw nummer gelost.

Kort en krachtig, dat is Bad Nerves ook op “Baby Drummer”. Met een bliksemsnel begin merk je al snel dat de band niets van zijn streken heeft verloren en er nog steeds volledig voor durft te gaan. De fuzzy riffs knallen je rond de oren terwijl de drums voor een moordend tempo zorgen. Frontzanger Bobby voorziet “Baby Drummer” van een energieke en compromisloze vocale prestatie waarmee hij de sfeer nog meer kan ophitsen. Als Bad Nerves dit niveau kan aanhouden op debuutplaat Bad Nerves, zal dit album in menige eindejaarslijst terechtkomen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 augustus 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief